IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Kaikki kaatuu, mutta onneksi eteenpäinKeskiviikko 12.09.2007 10:12

Määritelmä on enimmäkseen myönteinen. Vastakohta olisi päälle kaatuvat asiat, toki niitäkin on mutta vähemmän.

Jatkut harraste-/työasiat ovat kaatumassa eteenpäin. Ainakin sellaista palautetta tulee. Jos näin käy, olen todella onnellinen. Mutta katsotaan nyt, ei nuolaista ennen kuin on aika. Kuitenkin ihan positiivisissa tunnelmissa eilisen päivän palautteiden osalta.

Kotonakin hommat etenevät omaa verkkaista tahtiaan. Ikkunamies, huonemies, kirjamies ovat ainakin lähipäivien vierailulistalla. Heidänkin myötä tapahtuu taas kehitystä elinolosuhteissa. Ainakin jossain vaiheessa syksyä.

Mökilläkin tapahtuu viikoittain jotain. Ensi viikonvaihteessa pitäisi päästä kattolaudoituksen loppuun, sitten olisi edessä palkkien vääntö paikoilleen, takan asennus, muurin rappaus...

Entäpä kirpputoriprojekti? Kiitos kysymästä, ihan hyvin. Tavara liikkuu ja käy asiakkaiden pyydykseen. Eikä siitä kovaa vaivaa ole, oikeastaan on ihan kivaa muutamana päivänä viikossa raivata Rakkaan Vaimon kanssa Aapiskukkoa. Ja tehdä löytöjä. Niin kirppikselle kuin omiin tarpeisiinkin. Viimeksi toissa päivänä löysin romun keskeltä toimivan Macin koneen.

Että tätä rataa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.