IRC-Galleria

PERSE!Perjantai 14.07.2006 06:42

ÄÄÄ!! mun piti olla tää viikko selviinpäin.. no melkien hei olin dyydit..

Tänään, mun piti ottaa vaan oikeesti parit.. no joo.. ei siitä vittu sen enmää :D Mä en uskalla mennä nukkumaan ku tunnen jo sen kyrvän joka hakkaa mun päätä huomen aamulla, en siis haluu herää huomenna ollenkaa koska tiiän et se ei oo pippeli joka hakkaa mun päätä vaan armoton jygene.. okei toi oli joku uus sana ku en muistanu mitä hedari tarkottaa.. junou..joo ja mä tiiän et mul ei oo yhtään mitää pilsui jotka helpottais oloa ja tiiän et mun pitää mennä essolta hakee liNpparii huomen aamulla.. VOI VITTU!! miks en voi aatella näit asioita etukäteen?!? H*h?! PERSE!

Oltiin westendin jossain rantsus, KÄVIN JOPA HEI UIMASSA!?! se oli jylmää se kylmää se vesi siel meressä. mun pyyhe on mytys tuol kassissa, tiiän sen mut mä en vaan yksinkertasesti jaksa ottaa sitä pois.. voi pepun reikä mä sanon!! sit mentiin korpulle.. eiku JOO!! Mentiin taksil mäkin autokaistan kautta korpulle mankkaallleee. Se oli joku paras se kuski, sil oli semmonen ei perus ärrä vika vaan semmonen jenkki ärrä vika junou DD: se anto meiän polttaa öökii vaik oon monesti kinannu kuskien kaa siitä et saako vai eikö saa.. niin siis polttaa..ja oltiin kuulemma ihanii :D

sit siel tsippailtii puol alasti ja tulin taksil takas himaan.--- ei ollu kiva/nuori/seksikäs kuski joten en antanu sen pitää loppurahoja :p

Hei mä en kertonu1! ku ostin tos pari päivää sitte neljät (4) kengät ni sit kävelin himasta tapiolaan yksil niist uusil kengillä.. matkaa on alle kilsa ni vittu sil matkal mun jokaiseen pieneen sievään varppuun tuli vittu rakkula!!??! kyllä!! no jokainen mun söpö pieni varppu on laastaroitu ja ne näyttää kuvottavilta.. Haluuks joku tulla nuolee ne terveiks?! häh?! ai ei.. no perse!! PEPPU ON TÄN PÄIVÄN SANA! mun varpaat näyttää siltä et ne on käyny jonku perseen reiässä.. okei mun jutut alkaa olee just semmosii niinku niitten pitää olla.. oon jotenki saanu pidettyy nää sairaat jutut mielessäni viimiset pari kuukautta(?) mut enää en kestä joten TULEN! AAAH, mä tulin jo!! ihanaa avautua!


Mua harmittaa, huomaa sana muoto: en käyyttäny sanaa vituttaa :p, ku mul ei oo kenenkää numeroita eikä kenelläkään oo mun numeroo KU VAIHOIN SEN!! Ihan vaan tiedoks kaikille tutuille ja tuntemattomille (;))

Mulle tais iskee ´krapula... Enää ei pysty juomaan niinku sillo joskus ku en kärsiny krapulasta koskaan... OLKAA ONNELLISIA JOS TE ETTE KOSKAAN JOUDU SEMMOSESTA KÄRSIMÄÄN!! ois pitäny vaan ihan suosiol jättää siihe kahteentoista ööliin eikä hamuta mitää vitn siidereitä, ei se ees oo mitää herkkuu!! mikään ei voita taskulämmintä tarjouskaljaa!! ei niin mikää :D ei ees jääkylmä kopperberg!! ÄÄÄ!!! ahistaa!! voisin lähtee vähä bilettää?! kukaan lähös mukaa?! PERSE!! mul on tännäää joku pakko mielle (pitäis kirjottaa varmaan yhteen) tohon peppuun.. en tiiä viehättääkö mua enemmän ne pakarat vai se itse reikä... karvoilla tai ilman, yhtä ihanaae :D okei, nää jutut rupee pelottaa mua.

Anna lähtee parin tunnin päästä ranskaan pariks viikoks.. oikein hyvää matkaa hei dyyd!! Ehkä se tuo jopa ehkä jopa jotain tulkkareit (/mitä toi tarkootta) tai sit se tuo vaan ittensä.. mut mä otan huomen arskaa koska oon antineekeri ei kä se oo yhtään kiva jutttude olleksaa.. mut joo, meen nyt jotain heiluu tohon sänkyyn ja aattelemaan peppuja joitten kaa oon muodostanu jonkin sortin pakkomielteen!!!

Tää teksi oli omistettu yksinoikeudella jennille ja tuomakselle!! OOTTE MUN INSPIRAATIO! TYKKÄÄN TEISTÄ JA TEIÄN PEPUISTA IHAN MAHOTTOMASTI!! TULIKS SELVÄK?! TULITTEKO?! LOISTAVAA!! TIDIDIDIDIIDFIDIDDIIDID!!TSSSSS!!

okei nyt flippasin!! sekis ON siistii
Sansu kuittaa.. sit kuuluu semmonen hassu ääni ku se mun hassu kyttä puheli tsydeemi pitää semmost ärsyttävää tititiitsisssss ääntä.. viel yhen kerran huudetaan yhteen ääennn PERSE!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.