IRC-Galleria

GrillibibbalotLauantai 22.07.2006 23:16

Eilen, perjantaina, Jenni piti semmoset grillikestit. Perus grillimätöt käytiin hakee hyvissä ajoin torstaina sittarista ja raahattiin ne Jessen luokse. Eilen, ku Jenni pääs duunista, ni haettiin sit ne säkit, tilattiin taksi ja vietiin safkat bilemestoille. Taksi makso 6,10 koska matkaa kerty varmaan huimat 500m (?)

Saman tien ruvettiin kyhää sapuskaa. Illan menu sisälsi grillivartaita (onnistu muuten ihan sikke hyvin) makkaraa, kokoliha piffei, maissia, uusii pottuja ja muuta naposteltavaa. Jengi tosin sitte toi vielä lisää safkaa!!!! Kukaan ei voinu lähtee nälissään menee! :D Juoma politiikkakin oli hyvin hallussa. Booli ja siideri virtas hyvin meikäläisellä koko illan ja yön. Tosin se stoppas siin jossain vaiheessa, syyn kerron pikkasen myöhemmin :D

Siinä me sitte grillailtiin ja turistiin ja juotii ja naurettiin :D Oli oikein rattosaa. Noh, en sitte muista mistä se lähti liikkeelle et lähetään Mallaskaskeen (Elkää hyvät ihmiset viel naurako..) Olin tietoinen siitä että perus räkälästähän on kyse mutta se ei menoa haitannu. Olin henkisesti valmistautunu siihen että karaokea kuulisin mutta petyin kun siellä olikin hyvää musiikkia.

Enkä sitten muista että mikä juttu se oli että me Jennin kaa ruvettiin jotain Tequilaa juomaan :D Jotenki se liitty Bulgariaan :D No, siinä sitte hummattiin. Mutta mun illan pilas totaalisesti joku vitun pilluhaukka. Olin lungisti menos vessaan ja ootin sen vapautumista ni se tuli sitte siihe jotain sössöttämää. "Näytät ihan silt yhelt salkkareista, silt Roosalt vai mikä sen nimi nyt onkaan. Noh, oot varmaan kuullu ton monta kertaa aikasemminki" Olin hyvin otettu tästä lauseesta. Hymyilin sille sitte nätisti siinä, sanoin kiitos, kävin kusella ja join lisempää siideriä. Onneks en ollu sillä tuulella millä oon KUULEMMA yleensä. Että en kuvitellu olevani kunnon kaappi ja ruvennu mähisemään :D

Joskus kahen paikkella on sitte muisti lähteny, sillon oltiin lähös pois. Olin kuulemma tippunu Tuan skootterin kyydistä ja sit jotkut ulkopuoliset oli tullu auttaa mut ylös ja jotain. Ihmettelin nimittäin tänä aamuna ku poski on kipee, toinen polvi on ruvilla ja toinen jalka on sitte liikuntavammanen. Vähänki jos kauemmin istuu paikoillaan ni ei pysty jalkaa pitkään aikaa käyttämään. Toivottavasti se menee ajallaa ohi :D

Sit seuraava muistikuva on siitä ku mä makaan Jennin yläkerrassa omassa laatassani. Siinä oli maissia ja paprikaa uusia vartaita varten jos olis viittiny ruveta keräilee niitä siitä niin. Noh, pesasin sitte mun farkut ja lainasin jennin jotain vitun paskasta paitaa joka sopi hyvin mun alushousujen kanssa kun hyppelin pitkin kämppää. Majottauduin sitte tunniks pesemään sitä lattiaa ja kylppäriä. Lavuaari meni tukkoon ja sitä rassasin suht kauan.

Viiden tai kuuden aikaa sain aikaseks tilata taksin ja lähin märillä farkuilla ja sillä vitun paskasella paidalla himaan. Haisin tosi ihanalle, voitte varmaan kuvitella :)

Noh, tänään lähin sitte mamin kanssa hänen nimpparipäivä kahveille yksien perhetuttujen luokse. Oli suht hirveetä istua siellä, hymyillä nätisti ja käyttäytyä ku enkeli vaik todellisuus on ihan muuta. Päätin siinä ku aattelin ihan muita asioita kun mistä oli puhe et nyt saa tää dokaaminen vähän rauhottua ja alan elämään terveellisemmin. Tiiän, oon sanonu ton jotain 200 kertaa tänki vuoden aikana mutta nyt se sit pitää.. hope so.

Must tuntuu et se täti jonka luona oltiin, ni aavisti et olin ollu viihteellä koska se katto mua niin hassusti koko sen piinaavan kolme tuntisen mitä me siel oltiin. Mut ihanaa oli ku oltiin ihan ekaks saunassa ja menin piNpsa paljaana uimaan kylmään veteen. Oisin voinu vaik muuttaa siihe uima-altaaseen. Se oli niin ihanan viileetä vettä, huoh..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.