IRC-Galleria

Härregyyd!Sunnuntai 27.08.2006 16:24

Tajusin justiinsa etten oo kirjottanu tänne johonki viikkoo! järkyttävää :D Noh, elämä on.<--Toi on joku yli-vanha judu kyl jo. Joo, no mut kerronpas teille mun hyvin ihanasta viikendistäni.

En tehny mitään muuta ku duunii. Tää mun duuni putki alko perjantai-aamuna klo 7.00 ja loppu nyt tossa tunti sitte. Menin siis sillo perjantaina Meripuistoon töihin, pitkästä aikaa aamuvuoro. Ne on jotenki lepposii, kivempii ku iltavugit. No joo, pääsin 15 ja lähin päätä pahkaa olympiastadionia päin jossa mun piti olla 16.30, kerkesin jopa :) Siel oli ne Suomi-Ruotsi yleisurheilun jotku kisat. Niin ni siellä sitte paistoin ja myin pizzaa mahottoman hyvällä liksalla kymmeneen asti. Tai sit se oli yhteentoista, en mä enää muista. Oli kyl ihan kiva ku siin kokoaika lappas porukkaa ostaa pizzaa KISKURIHINNALLA ni aika meni nopsaa.

Lähin sitte Katjan synttäreille vielä töitten jälkeen Vantaalle. Siel kaikki tappeli vaan, oli oikeen mukavaa siis. Siinä sitte tissuttelin ilosesti ja parantelin maailmaa omassa pienessä mielessäni. Aamulla, kaikilla muilla paitsi meikäläisellä oli krapula. Olin hyvin kiitollinen siitä ettei heikottanu, ei käyny yhtään kateeks niit muita :D Lähin sitte kahelta töihin, pizzaa paistamaan ja kun 22.00 pääsin, olin niin poikki että meinasin katketa. Mun piti viel pestä työvaatteet tätä aamua varten joten nukkumaan meno veny puoleen yhteen. Ei ollu kauheen kiva. PLUS SE ETTÄ MUN PUHELIN SOI KOKO SAATANAN YÖN! viimenen soitto tuli onneks jo kolmelta, sain viel nukkuu iloset puoltoist tuntii ennen ku piti herätä. Viideltä mami tuli repii mut ylös sängystä ja tajusin että myöhästyn töistä jollen nyt samantien lähe. Soitin siis taksin ja lähin. Heräsin samantien ku näin sen kuskin, huoh. TOIMI! ;D

Ja tosiaan 12 pääsin. Mul on jotenki niin tyhjä olo ettei mitää rajaa. Mitää ei jaksais tehä mut silti tekis mieli tehä. Tai siis niin. En mä tiiä, vaikee selittää. Meen nyt kyl jotain safkaa ja laittaa itteni kondikseen et pääsen joskus lähtee liikenteeseenki tänään. Palaillaan tytöt ja pojat! :)

Fakta: Desilitrassa spermaa on 170 KJ energiaa. Jos jokainen mies ejakuloisi vaginan sijasta suuhun, maailman nälänhätä vähentyis 0,7%.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.