IRC-Galleria

Supermode - Tell Me WhyPerjantai 03.11.2006 11:09

Kohta oon täs lähös kouluun mutta sitä ennen avaudun teille, rakkaat lukijat. Kerron teille hassun tarinan siitä miten huomasin olevani perso alkoholille. Mitään ongelmaa mulla ei sen suhteen ole, terve suhde viinaan.

Mun piti meinaan lähteä kannuun keskiviikko iltana kun siellä halvalla saa juoda ja vähäpukeisia esiintyjiä. Noh, niihän siinä sitten kävi ettei pale jaksanutkaan lähtee. Olin niin jo fiiliksissä punaviiniä juodessani että aattelin etten minnekkää himaa kyllä ole menossa kökkimään. Pakko oli sitä olutta mennä jonnekki juomaan. Viime aikoina en nimittäin kauheasti missään oo ollu bilettämässä. Soitin sitte puhelinluetteloni läpi ja sieltä tuli erinäisiä syitä (kuten koulu tai työ) miksei voi lähteä. Oli kyl muutama jotka radalle olivat lähössä mut ei Espoossa ni en jaksanu vaivautuu.Olin kuitenkin sitä mieltä että kaljaa on saatava ja sitähän menen kans juomaan. Yksin tai porukassa. Noh, Laapio sano sitte että mee lähimpään kuppilaan ja tee siellä toimintasuunnitelma. Tein työtä käskettyä!

Menin Bar Lifeen (tunnetaan paremmin nimellä get a life). Siellä tapasin mun esimmäiset seuralaiseni. Vaittinen ja sen kaveri (nimee en muista) olivat yhellä (huom, ei yksillä joka taas tarkottaa sitä vähintään kymmentä..) Siinä sitte turistiin ja näin päin pois kunnes heidän oli aika vaihtaa maisemaan ku niitten under-age kaverit venas/jääty ulkopuolella.

Get A Lifesta lähin sitten taksilla Centtiin, Awaloniin, Ollin soitettua ja ilmoitettua että puolentoista euron tuopit :D Taas ku halval saa ni piti lähtee.. Yritin vegee suostutella mukaan mut se ku on niin kiltti koulupoika ni eihän se mihinkää lähteny. Siellä sitte istuin/ryyppäsin ja maistelin Ollin tekemii drinksui. Näin vanhan luokkalaisen jonka kanssa turistiin sitte.

Awalonista lähin tän luokkalaisen kanssa Kannuun (jonne alunperin piti mennä) päin. En muistanu enää et siel oli se strippari tai vähän ajan pääst tuli semmonen hassu fiilis et ainiin! :D Kannus sitte näin parit tutut ja sen jälkeen ku mun pöytään rupes jotain ihmisiä pesiytymään ni päätin lähteä taksilla takas tapiolaan jossa perushengareiden kans kiekuin vähän aikaa.

Puol kolmen pintaan pääsin sitte himaan, söin parit voikkarit ja menin nukkumaan. Tiesin etten seuraavana aamuna pääse kyllä kouluun asti joten 7am ku herätys kello soi (mun mami rääky korvaan) käänsin vaan kylkee. Myöhemmin ku juttelin mamin kaa buleessa ni se sano mua kakkapääks ku en kouluun menny. No aha!

9 nousin sitte ja pelasin 4 tuntii ps2:ta ja semmost pinpsa-peliä. Olisin pelannu varmaan pidempääki mut katja soitti ja kosiskeli kahville (ei kaljalle..) Se tuli sitte hakee mut himasta ja mentiin oNppuun. Jenniki nähtiin. Naurettiin porukalla ihan sikkenä. En oo pitkään aikaan niin paljoo nauranu. Ohohoh. Kaikki nauraminen menee kyl krapulan piikkiin joka tarttu jenniinki.

Joo, nyt kyl vaihettava vaatteet et jos sentään tänään pääsis sinne kouluun. Saas nähä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.