IRC-Galleria

BuleeLauantai 04.11.2006 20:30

Eilen oli perjantai. Elin hyvin sen mukaisesti:

Olin mamilla duunissa 11 asti jonka jälkeen MUN PITI lähtee Annan kaa Fortunaan ja sit Vegen kaa jotain säätää. Noh, Anna feidas ja taas kun soittelin pitkin poikin ihmisille ni suurinosa oli jo sen verran hyväs tuiskees ettei kukaan lähteny minnekkään. Noh, menin sitte Iidan luo Eleveniin.
Kerkesin juoda puolikkaan stoben ku Harri tuli ja kysy et lähteeks se meneen sen kavereitten luo vai onks se mun kaa. No tottakai mä sanoin et se jää mun kaa sinne. Päädyttiin loppujen lopuks molemmat Harrin kavereitten luo. Ja Harrin kaverit olivat Kivenlahdessa, Ravintola Be Happyssä ;D

Biikkaris oli jotku halloween bibbalot ja siel oli vaikka minkä näköstä hirviöö. Tuttujaki muutama. Istuttiin siinä sitte Harrin kavereitten kaa ja meikäläinen yritti kiskoo sidukkaa poskeen ja tulla humalaan. (Olin siis tosiaan yhellä ;D) Jekkupaukku ja siideri-linja koitui tosin mun kohtaloks.(<--Tosta hetken päästä lisempää)

Harri katos jonnekki ni meikäläinen meni sit taas tankkaa lisempää. Ja kuulin parhaimman avaus repliikin ettei mitää rajaa: "Moih, käytsä usein täällä?" Vittu mua nauratti. Vastasin sitten käsikirjotuksen mukaan että:" En, ekaa kertaa. Voinks tarjoo jotain juotavaa?" En sitte aatellu sen pidemmälle mitä sanoin koska meikäläinen sitte tarjos sille kermaperseelle. Kermaperseen nimi on muuten Ville. Ihan kivannäkönen se oli eilen, tänään jotenki ei niin hyvä.

Jooh, eli sen jälkeen filmi meneeki sitte lumisateelle. Muistan et sain sen villen joltain kaverilt kyydin HIMAAN, Harrin kohtalost ei oo mitää tietoo ja oon tullu joskus puol 5 himaan.

Tänään heräsin sitte tossa kahentoist aikoihin, olin edelleen kännissä ja aattelin soittaa napsulle. Noh, tiedätte varmaan jo mitä on tapahtunu.. Löysin vaan takkini. En mitään muuta. Ei laukkua, ei kännykkää, ei rahaa. Noh, soitin sitte napsulle ja se sano et joo-o, sun omaisuus on jonkun vitun villen luona lepuskissa. Meni hetki tajuta mitä eilen tapahtu ja sit muistinki..

Kävin tossa äsken sitte nolona omaisuuteni hakemassa.. Kiitos hänelle vielä kerran! :)
^^Täst jutust ei nyt tullu oikeen mitää, kiitos mun krapulani. Sori ja anteeks. Lähen täst kohta kattoo wtc-leffaa tennariin et katellaan puput :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.