IRC-Galleria

Pikku sansun päiväkirjaPerjantai 17.11.2006 03:08

Löysin mun vanhan päiväkirjan jota oon pitäny tossa kuus vuotta sitte. Vitsit et oon ollu tyhmä! Oon täs nyt tovin nauranu näille tyhmille jutuille mistä oon kertonu mun päiväkirjalleni :D Täs on pari juttuu! :D

Huhtikuun 12. on kiirastorstai. Eilen kun olin koulussa, kuviksentunnilla, nauroin paljon. Okei, tosi paljon. Niin Anna-Leena Brännare (siis se kuviksen ope) sano mulle:

-Sanna, eiX sun kurkku oo ikinä kipee?
Mä olin silleen et thä? Sit se jatko:
-Kukaan mies ei varmaan halua tollasta vaimoa!
-Kiitos, mä vastasin sille. Se on vammanen ope!

Tänään on 27.Huhtikuuta. Vappu on jo ovella ja torstaina mennään luokan kanssa Tapiolan yläasteelle tutustumaan. Iskä ehkä muuttaa meille takas. Mä pölläsin mun äidiltä röökiä. Käytiin sit polttamassa ne yhessä metsässä Maijan, Monnan ja Jupen kanssa. Sit sinne tuli yx vanha papparaonen. Mä en haluais että iskä muuttais meille. Mä muuten löin Annikaa pesismailalla.

Tänään on 16.07.01 Et ikinä arvaa, mun äidin työpaikalla kävi eilen rosvoja. Ne vei sielt rahaa ja kaarinan kännykän. Tässä ote Raid-ohjelmasta: "viina pitää miehen tiellä, mömmöt vie helvettiin!" Aika kiva vai mitä?

Tänään on 19.07.01 Olin eilen Jennil yötä ja Jenni tulee meille yöx koska mutsilla menee niin myöhään töissä. Arvaa mitä?! Mun mutsi peruutti koivuun ja nyt se on ihan tuusan nuuskana. Sitte toinen asia mun äidille annettiin väärennetty 500. No se makso sillä kaupassa vaikka sen ois pitäny viedä se poliisille.

17.04.02
Moi! Tapahtuma sarja lähti sillon liikkeelle kun pöllin mun mutsilta shamppanja pullon! Aivan, kuulit oikein. No, Jenni tuli meille yöx. Lauantaina me sitten päätettiin juoda se pullo. Aivan, kuulit taas oikein. No, pistettiin parhaat päälle ja lähettii kohti tapiolaa. Silkkiniityn kohalla mua alko naurattaa ihan kauheesti. Nauru oli alkua dramaattiselle lopulle. MÄ KUSIN PÖKSYYN! Aivan oikein, kuulit oikein.Mun pidätyskyky jotenki meni pois päältä.
No, lähettii takasin meille päin vaihtamaan kuivat. Kun pullost oli juotu puolet , päätettiin lähteä Tapiolaan, ytimeen. Jäätiin liukumäen kupeeseen. Yx humalainen tuli kysymään että:

-Annattex vähän juotavaa ku suuta kuivaa?
-Ei anneta, Jenni vastas
-Hei, mä näin jo teiän pullon. Antakaa että mä oääsen ees liikkelle
-Ei anneta, Jenni huus
-Näytä ees sitä pulloa, mitä se on?
-Tämmöst vaan, Jenni näytti pulloo ukolle

Se jotain systemoi meiän hiuksii se äijä ja lähti ettii seuraavaa uhria.Koko ton ukko-kutun ajan mua nauratti niin, ett kuset meinas tulla housuun (AGAIN)
Kotiin tullessamme Jenni soitti Andreakselle ja sano:

-Sanna rakastaa Mikaa!
-No Sanna saa sanoo sen ihan sille itelleen! Heippa!

Arvaa sainko kuulla siitä maanantaina! Okei moii!


1.10.2002
Moi!
Paljon on tapahtunu ton jälkeen. Jäin kiinni kytille. Oltiin ryyppäämässä josarin päiväkodilla. Olin juonu jo 3 ottoa (ANTEEKS MUN ON PAKKO NAURAA!!!:D:D:D:D) kun kytät pamahti paikalle. Muut lähti juoksee muualle ja kun mä olin niin hyvässä kondiksessa, mä jäin kiinni Länsi-Auto areenalla. Ne vei mut kotiin ja mun mutsi tuli sit töistä himaan ku kytät soitti sille. Kyttien lähettyy, mutsin mennessä röökille karkasin kavereitteni luo. Sit menin Sandralle yöks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.