IRC-Galleria

Viime viikkoTorstai 07.12.2006 15:25

Oon ihan unohtanu kertoo miten viime viikonloppu meni!! Herran jumala!!

Perjantaina, Napsu vei mut teatteriin. Mentiin Q-teatteriin kattomaan paha tahto-niminen systeemi. Näin salkkareitten Annikan siellä <3 :D:D No joo, Jee! :D Se oli ihan sikke hyvä näytös! En kyl mitää juonta siit oikee hiffannu mut yks kohta oli paras ikinä :D Siin oli mies ja nainen ja sit ne siin jotain häröili. Yht'äkkiä molemmat rupee riisuu vaatteit siin pois ja sit ne pomppii aatamin ja eevan asuis, paitsi et näil ei ollu lehtiä peittämässä niitten genitaali alueita.

Sit ku tuli väliaika ni otin KUIVAN OMENASIIDERIN! Hyi saatana! No joo, otin vaan peri huikkaa ni iski ihan hirvee olo! Kävin siin vessas jotain yökkimässä ja mun masuun sattu ja yök. Ei kiva. Sanoin sit napsulle etten uskalla mennä takas jos laattaan sinne lavalle ku istuttiin siin edes. Ni ei sit menty takas vaan mentiin kävelee ja sit.. :D:D Maksoin 40senttii et pääsin riplalle semmosee nistikoppiin töölös :D Käytiin parilla sitte jossain oikein mukavassa paikassa, nimee en kyllä muista. Mut se oli hyvin söpö pikku lähiöbaari.

23.00 Meil oli pöytävaraus Coloradossa. Se oli ihan kiva kans vaik siel oli porukka ihan gänäs ja näin. Mut ruoka oli hyvää ja se portugalilainen punkku jota juotiin ja joka pisti Napsun pään ihan pyörälle :D Nii ja sit!! VOI EI!! ´VÄHÄN NOLOO! :D Must tuntuu et meikäläinenki tais olla humalassa. Nimittäin, siin meiän annokses oli semmoses vartaas ihan lämminsavukalan näkönen ja makunen mötikkä. Näin vastasin Tuomaksellekki ku se ihmetteli et mikä se on. Sit tuomas oli viel sillai et joo, oon joskus syöny tätä kalalajiketta :D :D Ku napsu sit kysy silt tarjoilijalta et mitä kalaa se oli ni se ihmetteli kauheesti ja sano et ei siin annokses ollu kalaa!! Se oli ollu kanaan ja sit siin oli joku systeemi siin päällä tai sellattii :D:D HYVÄ MINÄ!! MUST PITÄIS TULLA KOKKI IHAN JUST! :D

Lauantaina sitte noustiin joskus viiden aikaa päivällä ylös miettimään et mitä leikkii leikitään laapion kanssa. 10min meni ja keksittiin vaan:keilaus, seksimessut, OMELETIN PIKKUJOULUT tai lähtö Tampereelle moikkaamaan nyppee. Päätettiin lähtee röökille Tampereelle. Siinä sit vähän pot ja lonteroo ja oltiinki jossain kuppikylässä Tampereen lähellä. Käytiin essol kahvil nypen ja sen tyttöystävän kanssa ja lähettii menee :D Käytiin kyl siel keskustassa yhellä semmoses paikkaa MISSÄ EI SAANU POLTTAA TUPAKKAA PAITSI SEMMOSES VAMMASESSA KOPPEROSSA!!! Jumaleissön mä sanoin ja lähettii menee! Sit lähettii lahen kautta himaan jossa oltiin puol viiden aikaa aamulla =)

Sunnuntain käytiin sit siel automessuil. Ne oli ihan tyhmät! Siel ei ollu ei niin mitää!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.