IRC-Galleria

Tapahtumia eilisestäLauantai 04.08.2007 20:39

Kerron muutaman sanan eilisestä illasta/tästä aamusta. Pahoittelen jos tarina hyppii asiasta sukellusveneeseen, mutta eilisestä en paljoa muista ja mun kädet tärisee kankkusen takia.

Munhan alunperin piti mennä Jyväskylään kattoo rallii, mutta en sit mennykkään vaan jäin JeNskaen kaa esbooseen. Meiän piti juoda liidelistä ostamiani kaljoja (3kpl) mutta ne on edelleen tuolla Sufun takakontissa. Meiän piti syödä pizzaa mutta nekin ovat tuolla sufun takakontissa vielä.

Mentiin siis kaikkien edellä mainittujen asioiden sijaan jennille kivenlahteen. Meiän piti vaan käydä. Noh, kävin avakerran naapurilla avaamassa mun valkoviini pullon ja siitä se sitten lähti. Olin juonu puolisen pulloa sitä viiniä siinä ja kossunapsun ku jenni sitten on valkkaamassa bibbalo vaatteita ja sit yhtäkkiä mullakin oli miniminiminihame ja tissipaita päällä (jonka alla oli jennin bikinien yläosa jotka jostain syystä olivat pienet jennin kirsikkatisujen takia) sekä kopokopo kengät jalassa. Pakkelia naamassa ja avot. Sit istuttiinki jo taksissa menossa ravintola WEST WAYHIN.

Heti oven eessä tuli tuttuja vastaan ja kun koukattiin siiderit tistiltä ni suunnattiin samantien röökille. (Huomasin muuten myös etten polttanut yhtään niin paljon ku ennen uutta tupakkalakia!) Ja taas tuttuja tuli vastaan.

Olin sitten siinä tanssimassa (neekerin kanssa) kun näin yhden sikke söpön poikkeliinin. Siirryin sitten siitä neekeristä tähän kotimaiseen poikaan. Käytiin röökillä ja sieltä kun tultiin niin kävimme seuraavanlaisen keskustelun läpi:

P:-Mun pitää tunnustaa yks juttu sulle.
S:-Noh, antaa tulla vaan.
P:-Mul on tyttöystävä..
S:-HÄRREEEGYYDEN! AHAHAHAAHH!! MUL ONKI POIKAYSTÄVÄ!! VOI ETTÄ!! MITÄ TUNNUSTETTAVAA TOSSA NYT OLI?
P:-OI IHANAA!! Aattelin kato et kaikki tääl on kyrvän perään..
S:-Voi kuule!! AHAHAHA!! Oot niin söde!!
P:-No niin oot sinäkin! Mennään tanssii!!

Se piti musta oikein hyvää huolta ja voi että miten kauniisti se puhu sen tyttöystävästään! MÄ EN MEINANNU KESTÄÄ!!

En oikeen hirveesti muista muuta sitten niin.. :D Kun päästiin jennille niin siel oli joku ennennäkemätön poika jonka kanssa istuin jennin parvekkeella, juotiin viiniä ja puhuttiin (en muista mistä..). Sit istuinki sen pojan kanssa sufussa ja taas puhuttiin.

Aattelin että otan jennin yhen lihasrelaksantin et saan kunnol unta kaaliin. No otin sitten neljä. Kello oli vissiin seittemän aamulla ku sammuin ja kello oli kakstoista ku heräsin. Herätys oli kaamea. Aukasin silmät ja näin hirveen läjän tamppooneja (käyttämättömiä) mun edessä. Pyörittelin simmuja hetken ja yritin muistella missä mun pitäis olla. Tajusin että makaan jennin vessassa kääriytyneenä pussilakanaan. Ja voi että darravapinat on ihanii. Kun olin tarpeeks kauan häröilly siinä niin ni tajusin et mulla ei oo enää pikkuhousuja jalassa!! MUN LEMPPARI PIKKARIT OLI HÄVINNY!!

SE JOKA ON VIENY MUN PIKKARIT NIIN TOIVOTTAVASTI NÄÄN NE VIELÄ JOSKUS!! NE OLI IHANAT!!

Olin myös seuraavana iltana west wayssa. En jaksa kertoo muuta kun pää kohdat

-Annoin puhelinnumeron ekaa kertaa elämässäni. NAISELLE! HUOM! EN OO REKKALESBO MUT SE VÄHÄN TUHDIMPI MAMI ON JUST MUUTTANU OULUSTA ESPOOSEEN JA MUN KÄVI SÄÄLIKS KU SE SANO ETTEI SIL OO KU MUUTAMA YSTÄVÄ TÄÄLLÄ NI MUSTA NYT TULI SEN KAVERI.

-Otin taas muutaman (Kolme) lihasrelaksanttia ja taas heräsin jennin vessan lattialta. Tällä kertaa pikkarit jalassa. (Tai ne oli mun nilkoissa..) Ei kelvannu jenniltä lainaamani valkoset mummokalsarit (höystettynä muutamalla jarrujäljellä.. tai no näytti et olis kunnolla poltettu kumii..:P) kellekkään. Ja otti päähän.

-Vittu mikä kankkunen oli. Saatiin tosin AIVAN SAATANAN HYVÄ IDEA JENNIN KANSSA!!! Laitettiin vanhojen meikkien päälle vähän lisempää ehostusta ja suunnattiin kirkkonummelle, upinniemen varuskuntaa kohden. Vilkuteltiin kaikille ihanille pojille, soitettiin musiikkii niin kovalla että saatiin maksimoitua katseiden määrä, poltettiin vitusti (kaks askii) röökii ja juotiin jaffaa. Jäädyin tosin ku päästiin sinne portille ku yks saatanan hyvännäkönen spolle oli siinä hengailee ja rupes kävelee meitä kohti. Naurettiin jennin kaa, sanoin et me ollaan eksytty, tehtiin uganda ja renkaat vinkuen lähettiin pois.

-Ajettiin koko iltapäivä jennin kaa toistaen samaa kuviota kunnes väsy iski.

Oottelen tässä että anna tulis, se on kuus minssii myöhässä :P Katsellaan kullannuput taas!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.