IRC-Galleria

Alanya, TurkkiMaanantai 15.10.2007 00:32

Sain napsulta tänään vihon jossa oli meiän "matkapäiväkirja" Turkin matkalta joka tehtiin tuossa elokuussa salaa :D

"Ostettiin 5 farkut ja farkkuhame joista pulitettiin 320€.. Ai nii, ja 2 pyyhettä. Eli siis puolet mun matkabudjetista. VOI VITTU! Noh, vedettiin röböö ja bisseshofenii sen aikaa ku jengi vaan esitelmöi niit vaatteita meille.

Rantaa noin 20km ja juodaan ööliä. Infected Mushroom soi tastalla Becoming insane. Lämpöä noin 40astetta. Otettiin 5h arskaaa uitiin vitusti, veden lämpö noin 25astetta. Hiekka on varmaan sata asteista näin välimeren rannalla. Yöllä on onneks viileempää, joku 30astetta.

Joo! Puolet budjetista meni ekassa 2h et hyvin menee. Kalja makso kentällä 9€.Ruoka se on loistavaa. Parempia makuelämyksiä saa hakea! (Kivien alta) Parasta mitä olen koska syöny. (paitsi sansun ruoat).

Ajateltiin tossa mennä ajaa vesiskoottereita mutta budjetti ei anna periksi. 60 liiraa 2 hlö 15min. ni aika suolanen hinta vaikka ovatkin 750kuutioisii. Mutta sain luvan vuokrata prätkän päiväksi: R6=120e. Ainut vaan et täällä ei oikeen tunneta liikennesääntöjä ja kaikki vetelee ilman kympärii tääl. Niin ja viel lämpöero on aika hurja. Tuntuu ku olisi esilämmitetyssä saunassa koko ajan.

Ollaan napsun kaa juotu kolme (3) bisseshofenii ja meikäläinen on ainaki jurrissa :D
> AN MÄÄ KANS.

Joo ja eilen käytii shoppaa hotellinjohtajan sukulaisen vaatekaupassa. Loput rahat jäi sinne! Mut saatiin kyyti takas hotellille saksalais valmisteisella opelilla.

No niin nyt maatan rannalla. Sansu on juuri uimassa uimapatjansa kanssa. Itse makaan ja juon kahvii ja kaljaa ja tupakkaa. Eilen käytiin kultakaupassa. Sansulle löydettiin kultainen nilkkakoru ja timanttikorvikset 200€ ja mulle musta kello ja kultainen BMW logolla varustettu avaimenperä. Niillä hintaa 1500€ joten luovuttiin niistä sitten ihan suosiolla. Se avaimenperä maksais suomessa 1700€.

Sansulla on kankkunen, se veti perseet hotellin baarissa kun mä sillä aikaa järkkäsin meiän huoneen uuteen uskoon. Ku se sit tuli alhaalta ni suoraan oksentamaan. Joo ja mutsi lupas laittaa meille lisää rahaa.


Tos oli kaikki mitä saatii kirjotettuu ylös viikon reissulta et ihan jees :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.