IRC-Galleria

* Rakkaus on jättänyt Maan *Keskiviikko 28.02.2007 10:53

TI 27.2.
Aamulla takaisin maaseutukierrokselta. Bussissa viimeistellään "Hollywoodiin" uusi teksti. Se saattaa olla nyt aika jees. Lähes suoraan Studio Kekkoseen miksauspöydän äärelle.

Tälle päivälle oli vihdoin määrä saada miksattavaksi levyn avausraita. Se ikään kuin jossain määrin linjaa albumia, ja siksipä hiukan hassua, että se on listalla vasta toiseksi viimeisenä päivänä. No, biisi on - kuten ymmärrettyä - hyvinkin retro, ja Julius ohjeistellaan sen mukaan.

Minä touhuan toisessa huoneessa "Hollywoodin" kanssa, ja käyn taas vaan väleissä huikkaamassa ohjeita ja kommentteja. Juppu touhuaa sen mukaan. Ja omin päin myös. Suurimmat kysymykset ovat yleissoinnin raskaus, jota hiukan arvelen. Toki se on linjassa muiden miksausten kera, mutta aika jykevä kyseistä kappaletta ajatellen.

Samoin arveluja herättää Paulin kitarasoolon tuplaava fuzz-kitara, joka alkaa kuulostaa ZZ Topilta. Vaatimalla vaadin sen muokkaamista, ja niin tapahtuu hetken hangoittelun jälkeen.

Juppu valmistaa kappaleen minun ollessa poissa, joten mitä lie tapahtuikaan sillä aikaa. Ei vaan, kuuntelen sen kyllä hetimmiten. Hyväksyn. Raskaampi se on kun kuvittelin. Ei silleen Slayer-raskas. Mutta raskaampi kuin Beatles, joka kuitenkin oli esikuvana. Ehkä jotain osastoa BRMC tai Coral.

MA 26.2.
Viimehetken editointeja "Kummitusjuttuihin". Se alkaa olla täydellisen valmis miksattavaksi.

SU 25.2.
Rumpu- ja perkussioeditoinnit "Hollywoodiin".

(Turku ja Tampere ja Olavin keikoilla hangaroundina oleminen oli aivan farssi. Hah.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.