IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

22:22Lauantai 27.05.2006 01:24


töistä kotiin mäkkärin kautta. NAMSK. pian heitän kahvin nurkkaan ja korkkaan siiderin ja nautin 30 minuutin ajan sinkku elämästä. tosin taidan nauttia (huom;"nauttia") 24/7 ? tai en mä oikeen tiedä..siis et mikä mä oon. tai tiedän mä mikä mä oon :DD mut siis et mitenkä tän sinkku jutun kanssa oikeestaan on. hmmph. nojoo, mut 22:30 sinkut maikkarilta. kuiteskin.

kaikki varmaan muistaa semmoisen ohjelman kuin Suuri Seikkailu ? ,eihän se oo oikeen mistään kotoisin (PAITSI silloin ku se oli Uudessakaupungissa, eli mun mestoilla ;D) mutsiis tuleeks sitä enää tänä vuonna? O.o mun silmään ei oo ainakaan osunut mitään mainoksia.. ja yleensä se on alkanu silleen muutamaa päivää ennen Kesäkuuta. ok, voi olla et se on flopannu niin pahasti..ettei sitä enää tuu lainkaan. mutjhoo.

meen huomenna duuniin 10:00 jotenka tää ilta menee ihan silleen kilteissä merkeissä kotona. oon lisäksi sunnuntainakin duunissa,eli huominenkin menee kiltisti kotona. no säästyypä rahat ja voimat ja KAIKKEE. -eikä mua ees oikeesti huvita lähtee mihinkään. :)

22:22 kello JUSt! -silloin saa toivoo. mä toivoin et mulla ja sillä ja meillä ja kaikilla synkkäis mun kaa. ja et mä ja se ja kaikki ois mun kaa vähän niinku sillattes ennen kuin kesäkuu alkaa, tai viimeistään kesäkuun aikana. ja sit niin.. -HALOO?.

> oikeasti tv.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.