IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

pizzalle joku pv? Maanantai 05.06.2006 01:57


Lauantaina oli tarkoitus lähtee katsastamaan mama, Hanssin kanssa. Mut duunipäivän jälkeen mä vaipusin johonkin syvä-horros-kooma tilaan. Päätin alkaa katsomaan kolmosen illan elokuvaa. Koodinimi Nina. Toi on ihan mieletön leffa! En kuitenkaan kauaa kerjennyt katsomaan kun Saará soitti ja alkoi houkuttelemaan baariin. No ei siihen kovinkaan paljoa tarvittu kun olin messissä! Siinä sitten alkoi semmoinen "hei,laitetaan itsemme baari kuntoon muutamassa minuutissa" -operaatio. Huoh! Oltiin mestoilla joskus 00, tai hieman yli.

Suunnattiin Kinoon ja Kinosta ,Pannuun. Ensimmäinen paikka = ok. Toinen = ei ok.
Mut ihan hullua seuraa, joten kyllä se ilta siitä. Oli huisin kivaa. Tosin en voi tajuta miten mulla saatto noin lyhyessä ajassa mennä niin PALJON rahaa? Vadelma ja Omena breezerrr, NAM!
Kandee koklaa. Ehkä limuimpii, mut nameimpii<3. Ilta loppui kotipizzan kautta kotiin.
Pihalla sitten sählättiin Saarán kanssa sen verran (tai no minä) ,että mun pizza tippui maahan. Ja tottahan toki se vitun pahvi teki oharit mulle. Tosin humalatila oli moinen,että ei se menoa haitannut. ..kun ihan hieman vain.
Päätin nauttia pizzani silti. Välillä sylkäsin suurimpia kivenmurikoita suustani. :DD Joo,ja jtn kohtia jätin ihan suosiolla syömättä. Olisin muuten menny tilaan uuden, mut se jono oli jotain luokkaa.

"Sä saat jonotus numeron 104 ja nyt ollaan tekemässä pizzaa numerolla 86!" -moikka!

Aamulla meinasin oksentaa kun mietin tota pizza juttua. Vieläkin tekee pahaa.
Mutta siis en mä sitä KOKONAAN syöny koskaan! Eikä se silleen täytepuoli edellä maahan menny..ainakaan kokonaan :DD haha.

Kiitti näist<3.

ps. Kaaduin Helkama-neidillä yöllä. Mulla oli aamulla nahka ihan hieman rullalla vasemmasta kädestä ..hja son aika pipi vieläkin \:

Mutjhoo. Ei vasenta kättä tarvi ees runkkaamiseen, eli ei sinäänsä mtn haittaa. <3 loov!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.