IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.


Lipilapit jalassa me sitten kinon vaahtobileisiin eilen päädyimme.
Ei oltu edes ainoat. Yllätys? Oli just rentoa!

Olin ehkä kännein, aikoihin. Ihan puistattaa miten paljon sitä ihminen kerkeää vajaassa kolmessa tunnissa juomaan kurkustaan alas. Mutta mä nyt niin alan juoksemaan lipilapien alias varvastossujen kanssa kaikki vaahtobileet läpi mitä vaan bongaan. Oi Oi. Ja se ihmisten huolettumuus,jota joskus ennenkin olen peräänkuuluttanut. Ja se on totta että osa ihmistä näyttää vaan niin hyvältä vaahdon peitossa. (enkä puhu itsestäni, mut ne muutamat. HO-hot).

Mun ilta vaikutti jopa täydelliseltä, aina siihen asti kunnes astuimme ystäväni kanssa pizza-mestaan. Se on vaan sellainen karmanlaki että en osaa rauhallisesti odottaa pizzoja. Varsinkaan jos siinä menee liki 40minuuttia. Mutta ne työntekijät vihaa mua. Oon joskus sanonut laittavani ne lihamyllyyn ja olihan siinä kaikkee muutakin. Nykyisin tilaan pizzan salanimellä "hilma". Ei ne kato tajuu onks se pojan vai tytön nimi. Ja on ihana seurata aina ihmisten reaktioita kun haen pizzan jota huudellaan hilma nimellä sieltä pömpelön takaa :___D. Niko nimellä en uskalla tilata, jos se tekijä tajuu kenelle se pizza on tulossa. Se voi vaikka runkkaa siihen tai jtn. Hyi.

No eilen siis kynsin taas niitä, siis sanallisesti kun ei sitä mun pizzaa alkanut näkymään ja jengi joka tuli mun jälkeen sinne sai nopeemmin pizzansa. Ja siinä sitten huudettiin puolin ja toisin.
Sitten joku random äijä hermostu muhun kun istuin sen pöydässä ja näytti mulle käsimerkin. No frendi löi sitä, se sano että nostaa pahoinpitely syytteen. Mä sanoin että mä nostan kunnianloukkaus syytteen ja.. no siinä oli pienoinen TILANNE.
Se random sitten heitettiin sieltä ulos meidän toimesta. Oltiin ihan hirveitä, tiedän. Anteeksi. :(
Mutta siis mä alotin taas pizza lakon, tää kestää ainakin tämän vuoden.
En erityisemmin ees pidä pizzoista, ainakaan noiden tekemistä. Ja toiseksi ihan oman turvallisuudenkin takia mun pitäis pysyy pois noista mestoista.

Kinossa oli eilen sitten yksi semmoinen KP (eli kyllä panisin) ja se tietenkin nyt lukee tämän kirjotuksen ja ottaa muhun pikimiten yhteyttä ja me tehdään tuhmia ennenkuin lähetään ensi yönä ajamaan pohjoiseen. Lisäksi meidän autoon mahtuu yksi ihminen joten voitais samantien pitää selleinen viikon mittainen kuherrus-juttu. Tiedätkö?
Mutta siis ihan tosissaan, se oli UNELMA. Ja siis meillä oli semmonen yksi TILANNE siinä aika alku yöstä. Ja siis se silleen tuuppi mua ja ja ..en mä muista. Aloin meinaan humaltumaan. Mutta ihan kivalta se vaikutti.

Ja mä en tiedä sen nimeä.
Ja mä en tiedä missä se asuu.
Ja mä en tiedä onko se lintu vai kala?

Mutta mä tiedän muutaman hemmon jotka tuntee sen. Ja se tuntee ne. Ja siis jos, ja kun mulla tulee tylsää viikon aikana tuolla reissussa niin alan selvittämään tätä juttua. Ja sitten kun tullaan reissusta niin mulla on hyvin aikaa alkaa lämppään sitä. Ja siis eihän sitä tarvii lämppää kun se on jo lämpätty, mutta silleen sopivasti hiillostan sitä. Ja sitten räjähdys!

Illasta en muista juuri paljoa. Mutta ton KP;n mä kyllä rekisteröin niin hyvin mieleeni, että ei ihan heti pääse unohtumaan. <3

Eli ravintoloitsiat hoi! vaahtoa vaan lattialle about 10cm ja jengi on ihan liekeissä. Ok?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.