IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

JTNHUIPPUA.Torstai 14.08.2008 17:39


Kesäloman jälkeen töihin paluu on aina yhtä ankeaa. Kaksi aamuvuoroa takana ja nyt saan nauttia jo ensimmäisestä loman jälkeisestä vapaapäivästä. Eli olo on kerrassaan loistava,taas kerran!

Laitoin itseni ihan tietoisesti sellaiseen tilanteeseen missä ei ehkä voi olla onnellista loppua. Mutta mun oli pakko kokeilla, tiedätkö? Eilisen hetken vitutuksen jälkeen oon taas ihan vedossa ja oon valmis tekeen seuraavan siirron. Oon vaan tässä pelissä niin yksin. Shakki ja matti.

Edelleenkin tunnen aivan suunnatonta tarvetta haalia ympärilleni ihmisiä, 24/7. Vaikka mun ehkä pitäis nauttia yksinolosta. Tuntuu että kaverit on mulle nytten vaan niin suuressa osassa!
Olenkin koittanut viime päivät pyhittää siihen että olen tehnyt heitä tietoiseksi siitä miten tärkeitä ne oikeasti mulle on.

Ihana tunne.

Viikonloppu onneksi on täällä taas (tai ainakin hyvin pian), niin keräännytään yhteen isoon kasaan mun luokse ja vietetään vähän hassua. <3

Ollaan tosin hieman alustavasti yhden frendin kanssa juteltu että oltais lähdetty Tampereelle viikonloppuna. Se voisi kanssa olla ihan loistava valinta. Viime kerrasta on niin pitkä aika, ehkä liiankin pitkä. Niiden murre ja kaupunki on kyllä ihan iloa silmille ja korville.
Sitäpaitsi mun ensimmäinen,varsinainen ihastuksen kohde oli aikoinaan sieltä. Ja sinne kaupunkiin lukeutuukin muutama mun kiva muisto. Toki myös muutama vähemmän kiva muisto on kyseisillä nurkilla koettu :D
Kuten aina.. hyvän jälkeen seuraa jotain vähemmän hyvää.

Huomenna sitten iltaan töihin, mitä ennen pitää hoitaa sata juttua. Pitää mm käydä tilaamassa uusi passi. (rahaa tilille kello 00 jälkeen) Kun poliisiasemalla pitää kaikki maksaa etukäteen. Jonka johdosta mun passille.. tulee silleen ihan pienoinen kiire. Mutta onhan niitä kaiken maailman pika-passeja ja silleen. Ne vaan tietenkin velottaa siitä enemmän, mitä nopeempaa sen haluaa.
Nykypäivänä raha vaan näyttelee niin suurta osaa,kaikessa. Ikävää niille joilla sitä ei ole. :D
Tämmöstä se sitten on. Kesän alussa tulee lomarahaa, normi palkat toukokuulta..sitä ihan menee sanattomaksi pankkitilin sisällöstä. Ja kun se Elokuu lopulta koittaa, niin silmät pyöreenä kattoo tilinsaldoa. Jos sitä saldoa nyt edes on mitä katsoa.

Nyt hyvää musiikkia. Jonka annan viedä mut jonkin asteiseen transsiin.
Toiset polttaa pilvee, niin mulle riittää oma Winamp.

<3llaNikos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.