IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Perjantai 18.08.2006 02:13


oi,sain huomisen aamuvuoron ihan sattumalta kaupattua kristiinalle. teen sen välipaskavuoron. (13-19). tänään oli jumalattoman KAAOOTTINEN päevä töissä. tein tänään tuplavälipaskavuoron. (18-22). en ole koskaan nähnyt niin paljoa kaljapulloja rikkinäisenä kuin tänään duunissa. (nimerkillä kristiina ja kristiinan yritys viedä tyhjät pullot varastoon) :'D
oikeesti. ei ois saanu, mutta m ä e n v o i n u o l l a n a u r a m a t t a . hähää!
se töistä. pppiste.

löysin n91kin ihanemman puhelimen ja kaiken lisäksi PUOLET halvemman. en muista numeroa (enkä meinaa sanookkaan ettet sä hokaa ostaa samanlaista!) mut se oli h e l e m i . < 3 .
meinaan niin ostaa sen ehkä jo huomenna ( 365 e ), auts. mut puhelimet oh.

vuokrasin eilen kaksi leffaa. toisen kerkesin kattomaan tänään ennen duunia ja toista en. jotenka päätin tehdä rikoksen ja olla palauttamatta niitä. vien huomenna sit ennen duunia. elikkäs luvassa ois saippuaprinssi vielä tälle illalle. :' D mutdaa. siinä on mikko ja pamela (::

huomenna alkaa viikonloppu. (lauantaina 07 duuniin) ,jotenka minun viikonloppuni alkaa lauantaina kello 13,reikäreikä. mut siis huomenna ehkä jtn pient höpöö ja lauantaina ihan pakko saada ISOO höpööö. (löpönpöppöööö!) &lt;vink&gt;

nyt mä sukellan suomalaisen elokuvan ihmeelliseen mailmaan, jos vain löydän dvd;n kaukosäätimen (kauko-ohjaimen, JÖÖ?). mun huone meinaan kulkee nimellä "kuin sotaan lähdössä" (tää on mamman joku viisaus).. hmm, ei tässä sit elämää suurempaa.

oottete<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.