IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

SYNNYTYS, epäonnistui ?Tiistai 22.08.2006 14:23

sain eilen jälleen uuden vauvan<3.

synnytys oli kivuton ,mutta synnytyksen jälkeinen masennus tietenkin lamautti hetkeksi ajatusmaailmani ja kaikki ympärilläni pimeni "HALUAN NOPEASTI KOTIIN JA LAITTAMAAN LAPSENI LATAUTUMAAN!". tein heräteostoksen nimeltään nokian 3250 ,oi<3. mentiin mirkan kanssa lonkerolle. nyt ootte ihan kauhuissanne et oliko mun vauva mukana? no olihan se ,mutta se oli vielä untenmailla ..eli toisinsanoen se ei muista tosta reissusta kaupungilta - kotiin juurikaan mitään. herätin sen vasta kotiin päästyämme. (tää lapsi ei tule näkemään ihan heti äitiään/isäänsä alkoholin vaikutuksen alaisena! ,koska meinaan kantaa esim. baareissa mun vara-vauvaa mukana). mutta kuten tiedätte kaikki lapset eivät ole normaaleja ja toisinaan ihmiset/eläimet synnyttävät myöskin vammaisia lapsia. minun tapauksessani (YLLÄRI) kävi niin että toin latauksen kautta maailmaan viallisen/vammasen lapsen. minun lapsen (oiskohan toi sit ohimoa?..hmm) no joka tapauksessa näytön yläosa on jotenkin irti.

EI,se ei ole tippunut minulta vielä kertaakaan.
EI,emme juoneet mirkan kanssa kuin yhdet.
EI,vika ei ole minussa.

lähden kuskaamaan lastani neuvolaan tuossa klo12. voi olla että saan tän lapsen kaksoisveljen tai sit tää lähtee tonne jonnekki hoitoon ja tulee sit terveenä takaisin. lasta pitäis aina rakastaa oli se sitten vammainen tai normaali ,mutta jos mahdollista niin haluisin terveen lapsen tässä tapauksessa.<3

mitä opimmekaan kirjoitukseni myötä ?
tarkistakaa AINA jo myymälässä että lapsenne on terve ..koska muuten sua voidaan syyttää esim. et oot pahoinpidelly sen jo matkalla kotiisi. (varsinkin tässä tapauksessa vauvani kun näyttääkin niin huonovointiselta myrkyn vihreissä kuorissaan/potkupuvussaan).

ps. vai olisiko mahdollista että haikara olisi tiputtanut tän elisa shopin eteen? tai että tää oliski ollu jo jonku vauva hetken ja ne on hylänny tän elisa shopin eteen? (mä en todellakaan tiedä, mutta mä meinaan niin ottaa selvää tästä kaikesta). lupaan pitää teidät ajantasalla heti kun olen viisaampi.

vai olisiko.. joo, niin se on. jumala on kiukkunen mulle kun mä hommaan aina vaan uusia lapsia ja heivaan edelliset joko kenkälaatikkoon tai sit lahjoitan ne vaihdossa. toisinaan olen jopa ollut syyllinen mun lapsien kuolemaan. ja yhden lapsen mä hävitin kerran vain kolmen päivän ikäisenä. :o nyt mulle annettiin hankala tapaus (vammautunut lapsi), muka siin toivossa et mun äidilliset vaistot heräis ja että en hylkäis tota koskaan. aijaij.

koitetaan pitää lapsistamme parempaa huolta ?

ps. tehdään tästä päivästä voiton päivä! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.