IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.


shhhs! mun vammautunut lapseni lähetettiin kai nokian tehtaalle jossa se fiksataan ja se saa uudet vanhemmat. tai sitten se päätyy enkeliksi nokian ylle. (haha. olipa hyvin sanottu)!
"nokian yllä on nähty leijailevan nokia(lainen)" ,mutta siis hain tänään uuden vauvan. se on nytten laturissa ja nukkuu. en ole tunkenut sen sisään vielä edes sirua. (höm?) koska lähetään tänään mirkan kanssa kumoon kuppia niin pakko ottaa mun ex-vauva messii ja siihen simi. jos joltain meni ihan yli niin lue edellinen kirjoitus. jos et vieläkään tajua, niin sit vika ei oo enää mussa vaan ehkä sussa. sit ehkä sunki kandeis käppäillä elisa shoppiin ja kysyy et meniskö takuun piikkiin jos sua vähän fiksattais nokian tehtaalla. hahaa!

ulkona jotenkin hiostava ilma. pääkin sanoo tuff tuff. varmaan ukkosta ilmassa. tänään siis viihteelle, jotenka ehkä puolentunnin kauneus unet että sais asianmukaisen fiiliksen päälle. jos sä haluat tänään, niin tiedät numeron.

jotta säilyisin mielessänne mahdollisimman omaperäisenä niin lopputeksti kuulokoon seuraavasti; Akvaario kalamme tekevät kuolemaa, koska isäntä ei ole ostanut heille ruokaa. Jos suinkin mahdollista niin herättäkää Anja Eerikäinen ikuisesta unesta ja lähettäkää meille. Olen parhaani mukaan koittanut ruokkia kalojamme jollain kasvis-kalan-ruoka-jutskulla ,mut osa kaloista ei diggaa siit. Laitoin niille pakaste katkarapuja ,mutta ne voi kuulemma kuolla jos niille syöttää niitä. Mm. tukehtua. En mä tiedä, mut sanottakoon vain että ISO S-O-S!

púss<3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.