IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

tänään maanantaina, on vaan niin maanantaista.

oon vaan ollu ja pailannu nrj;n tahdissa ,oujeah! mun päässä pyörii yhä lauantai illan/yön tapahtumat. voi että mm. mäkin osaan olla niin 20vuotiaan tasolla :'DD oon oikeesti teineistä,teinein. ihan hävettää. -muthei kännissä ja läpällä. tässä on syy myksen haluis lähtee KoKo duuniporukan kanssa viettään iltaa. ok, olihan meillä ihan superii ei siitä oo kyse. mutta kun nyt ei oikeastaan kehtais näyttää naamaansa duunissa. se että imee kolmen/neljän kanssa ei sinäänsä vielä ole mitään, koska eiks kaikki tee sitä? mutta se kimittäminen ja pahanolon purkaminen mitä baarin jälkeen tapahtui. huoh! tosin riita jonka sain(saimme) aikaan oli ehkä naurettavin. sit se herkisti tunteita ..ja sit loppupeleissä sitä vaan itkee ja yht'äkkiä kelaa et mitä sitä oikeen ees itkee? kaikki on sovittu, kaikkien kanssa. mutta toivon niin että kukaan ei puhuis tuosta kyseisestä illasta enää KOSKAAN,missään. varsinkaan töissä.. oikeesti kelasin yöllä jo soittaa pomolle ja irtisanoo itseni. :'D haha.

oukkis,mä en tosin oo ainoo kenen on noloo tulla duuniin. mun onni vaan sattuu olemaan se että mä vietän vapaapäivää tänään ja huomenna! ehkä keskiviikkona kukaan ei ees enää muista koko illasta mitään. "se mitä tapahtuu järvenpäässä, jääköön järvenpään taksitolpalle". tota menetelmää kehiin ja kaikki ehkä vielä joskus katsoo toisiaan silmiin.

sitjoo, voisin tilittää ihan simona tähän juttuu tosta illasta ..mutta en ikävä kyllä muista ihan kaikkea. mikä sinäänsä on ihan loistoo. ethän säkään muista ? -nohyvä. eli siispä sunnuntaihin.
heräsin aamulla shokissa, en tiennyt tarkalleen missä oon ja kuka mun vieressä nukkuu. toisella kerralla sit jo tunnistin kun raotin silmiäni. haha. noustiin ylös joskus puolenpäivän jälkeen. HUOM;EDELLEEN KÄNNISSÄ. ihan ehkä höpöint. kännissä herääminen on ihan hirveetä, koska se humala ei siinä aamutuimaan enää kovinkaan kauaa kestä.. ja sit sen pienen naurukohtaus ymym. jälkeen havahtuu. #ei vittu#,mitä?missä?kenen? KKÄÄKK!
plaapplaap. mut ei tästäkään sen enempää. loppusanat. jotain ois voinu jättää tekemättä, mitään ei kuitenkaan saa tekemättömäksi jotenka kandee olla silleen et ..ei se ees ollu iso juttu. uusii kämmei tulee. vanhat unohtuu.

illan ehdottomat t0p2 jutut.

"Sinäkin verinen persereikä!" -ok. en tajuu mut toi jaksaa naurattaa. (jyri-saijalle)
"Mun pillu näkyy!" -ok. toi on kai ihan normaalia. (saara-kaikille)

ohhoh. :'DDDD saijalle kiitos. oli ihan parasta aamulla.
mirkalle kiitos siitä että ollaan edelleen puheväleissä ymym. oot marsuin<3

PASKA-PASKEMPI-V***** kuulin eilen ihan kaameit juttuja yhdestä ihmisestä. mua niin naurattaa. niin naurattaa. että jotku osaa olla IDIootteja. oikeasti. mä niin oon tyytyväinen et en oo enää missään tekemisissä erään ihmisen kanssa. miten joku voikaan kohdella kaikkia muita noin? huoh, mut kuten aikoinaan sanoin.. toimi paskemmin kuin minä, jha se tarkoittaa sitä että pitää oikeesti olla/osata olla TOOOOSI paska. -eisiinsitmidist.
voisin tästäkin asiasta tilittää ihan loputtomiin ..mut yksinkertaisesti ; Mä en vaan jaksa.

koitan tehdä tästä maanantaista edes hieman siedettävän.. tai silleen. meen suihkuun/syön ja lähden vaikka käveleen. nää seinät kaatuu niskaan ja ja ja . . . tällä viikolla meinaan elää<3.
ihan tosissani.

cú!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.