IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

[Ei aihetta]Perjantai 01.09.2006 16:12keskiviikkona päätettiin lähtee hieman bailabaila! tosin hans joi vaan limppaa/vettä.
mut mä join kyllä muutaman hanssinkin puolesta, tällä kertaa tosin vain muutaman.
sen tietää mm. siitä että mulla pysyi silmät auki lähes KOKO illan. ja sit mä en ees nolannu itseäni lähes lainkaan<3 tän nolaamis puolen hoiti joku f.-russian. toi mies sai lähes mun säälipisteet kun joku vitun mammutti heitti sen niskaan vedet. mut sit päätin etten anna kellekkään muutakuin kiukkusia katseita. helvetti. ja mä kun luulin et vältyn varsinaiselta show;lta ku saavun mamaan vasta 00.. mutta se varsinainen showtime taisikin olla siinä puolenyön jälkeen tanssilattialla. (mammutin-russianin välillä) haha. vittu, niillä oli kyllä naamari niin täynnä naksui/nappei/pillereit .. ei tommosessa tilassa voi olla ihan vaan pelkällä 4,7 % situkalla. :'DDD mut jokainen tallaa omalla tyylillä ja tyylihän on vapaa.

torstai aamuna. ihan KAAMEE kapula! (ps.mun vauva oli ekaa kertaa muuten baarissa,eikä ees tippunut kertaakaan lattialle). pienet tälle<3. mut siis joo, ilmassa oli ihan muutama prosentti krapulaa. IHANAA vapaapäivä duunista, joka tosin kahden tunnin hereillä olon jälkeen vaihtuikin työpäiväksi. JOUDUIN hyvinkäälle.

a. Missä on hyvinkää? -älä vastaa, tiedän nyt melkein sijainnin.
b. Mihin aikaan mä pääsen himaan? -siinä joskus kasin aikoihin, onneksi.
c. Millä mä pääsen himaan? -autolla sit loppupeleissä. huhu!

mutjoo. olipahan toikin kokemus. oli onneks tosi rennot duunikaverit.. siis ne kolme joiden kanssa mä sieltä sit loppupeleissä himaankin pääsin. (: mut oli ehkä salettiin vika kerta kun annan aluepäälikön puhua mut ympäri krapulassa.. ja vieläpä "ei omaan" myymälään!

tänään perjantaina olen vain ollut ja ollut. säälittävää. nyt ryhdistäydyn ja lähden suihkuun.
ihan villinä veikkauksena. mä meen tänään duuniin. (jeah), huomenna sit taas töihin (jeah) ja illalla läksijäisiin. eli keittoa luvassa, ilman nakin palaisia.

cú!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.