IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

porvarin matka kampista kotiin.Sunnuntai 10.09.2006 18:48


ihan jumalaton k(r)apula tänä aamuna.

oisin antanut mitä vain että olisin herännyt omasta sängystä, mutta ei. heräsin taas kerran kampista. oikeesti päädyn niin usein sinne baarin jälkeen. tosin aina eri osoitteeseen. ei siinä midistä, kivan lyhyt matka robalta :'DDD. mutjhoo. oisin kyllä voinu haluu herätä HÖMHÖM vaikka jonku venäläisen kanssa. muthei, uusi viikonloppu häämöttää jo edessä ja kaikkee.

jos säikähdit tänään keskustan alueella, niin se en välttämättä ollu sit mä!

assalla sit törmäsin ihan sattumalta anniin. huh, liikkeellä oli joku muukin "ei niin pirtee"-tapaus. kiitos anni<3 poltettiin sitten tupakat ja kelattiin hieman eilisen illan tapahtumia puolin ja toisin ..KUNNES PAM!

joku vitun äijä piiritti mut ja alkoi kovaan ääneen huutamaan "PORVARI HINTTI!". oikeesti, tilanne oli ihan mielettömän koominen. mutta just nyt en olis halunnut ainuttakaan silmäparia seuraamaan minua (johtuen siis siitä että tukka miten sattuu ja ja kaamee olo) ja PLAAP.
ja nyt silleen kun miettii niin en mä välttämättä haluis missään olotilassa et joku random juoksee mua ympäri-ämpäri ja huutaa tota samaa lausetta "PORVARI HINTTI!". herranjumala, mitä sakkia sunnuntaina asemalla. menin siis ihan lukkoon ja poistuin paikalta kuulien vieläkin tuota samaa lausetta. anni lähti eri suntaan ja mä eri. olin niin raivoissani.
lisäksi jouduin junaan joka pysähtyy joka helvetin asemalla ja ja.. en mä tiedä. olin kyllä niin tyytyväinen kun selvisin himaan. nyt meinaan vaan olla ja kattoo töllööö. unohtaa eilisen ja tämän aamuisen ja katsoa kohti tulevaa. (::

oli mikä oli. yhteiskunta on turmeltu!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.