IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

!kv-kp!Maanantai 11.09.2006 15:58


tätä viikkoa on odotettu ja jännitetty nyt muutaman viikon ajan.

keskiviikkona alkaa duunissa kv-koulutus. joku vois luulla et kp-koulutus. mut ei ihan.
kv = kassavastaava,myymälävastaavan sijainen. kp = kyllä panisin. ton jälkimmäisen koulutuksen mä olen käyny jo! toi eka on vielä opittava. :'DD harmillista kyllä, mutta en tiedä oonko oikeesti valmis vielä. hmm, mut tää oli ehkä mahdollisuus josta en halunnut kieltäytyä.. ja kaipa sitä ajanmittaan sit oppii. (onhan ne muutkin oppinut). JEIJ!

tän viikon perjantaina ois sitten niinku palkkapäivä. johan sitä on odotettu, vaikka tilillä on vielä ihme kyllä katetta ..oon tehny tyhmästi ja päättänyt vaan tuhlata kaiken ennen seuraavaa. oon pelannu NETTI-BINGOA! :'DD herranjumala mulla on mennyt sinne omaisuus ja kerran olen voittanut hieman yli 30e. haha, ei oo helppoa olla idiootti. mä niin meinaan ryhdistäytyä ja raahata perseeni keskustaan,shopshop.

tästä viikosta tulee niin uusi viikko! meinaan tehdä jotain näkyvää. mm.siivota vaatehuoneeni.
lisäksi mun pitäis käydä katsomassa uutta pyörää :S kyllä. mun helkama-neiti (josta joskus päiväkirja ominaisuuden alussa kirjoitin,tsekkaa jos innostaa).. niin on KUOLLUT! tai no ei kuollut, mutta kyllä se aika viimeisiä vetelee. eli se on nytten jäähyllä tossa meidän pihalla ollut muutaman viikon. mut oikeesti, en ole KOSKAAN ostanut itse pyörää.. ja ja kävin katselees niit jokunen viikko sit. HERRANJUMALA minkä hintaisia ne oli. en oikeesti ollu maksamassa 300-1000 euroa pyörästä. sit mä joudun jättään sen jonku assan pihalle ja joku pultsari tulee ja nyysii sen vaikka ei osaa edes käyttää kyseistä laitetta. huhu. meinasin et voisin pölliä itse jonku pyörän ja maalata sen pinkiks, niin ei kukaan tunnistais sitä omakseen. jättäisin vaikka siihen pyörän paikalle kirjekuoren jossa tilittäisin jotain tosi sulosta ja laittaisin kuoreen vaikka 50 eurosen. oisko se ihan väärin ? <puna>

fakta; mun punainen helkama "limusiini/neiti" on vanhempi kuin minä. eli se on joku 15wee. haha,eikai se on joku 21 vuotta vanha (käsittääkseni).
fakta; sillä on aikoinaan ajanut Ukissa KOKO mun kaveriporukka,eli toisinsanoen koko vitun kaupunki (19 000 asukasta).
fakta; sillä pyörällä on kyytsätty mua enemmän kuin monesti ja toisinpäin.

vaikka mulle tulisi uusi / käytetty pyörä ..niin helkama ei ollu lähdössä romuttamolle. otan sen joskus mukaan kun muutan omaan kämppään ja teen siitä taidetta. (eli tiedoks sulle joka et vielä tiedä et ollaan muuttamassa yhteen, niin meidän olohuonetta tulee koristamaan mun vanha pyörä. hehe.) mut hei, mitä sitä ei ihminen tekis ikuisen rakkauden puolesta. :'D

pss. Jos joku kaveri tänään kirjoittaa yo-juttuja tai mikä lie juttu teillä nyt ikinä onkaan.. niin TSEMPPIÄ<3. vai onks teillä tänään jotain juttua ees? vai viilasko nelosen uutiset mua linssiin?

okko.ootte mielessä (melkein kaikki) mo<3!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.