IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

!kadun molemmin puolin!Maanantai 20.02.2006 00:19


Kiittihei! ,kiva viikonloppu.

Lauantaina duunin jälkeen olin uupunut,nuutunut ja nälkiintynyt. Ois ollu ihana vaan jäädä himaan makaamaan, mutta ikävä kyllä kalenteri oli eri mieltä asiasta. Piti nähdä yks tosi ihana tyttö.Ton tytön nimi on ira. -sano beibeks vaa ;DD! Mä sit laitoin itteni baari kuntoon ..silleen ihan 'nopee' vaan. Ööö.eli tommoset kolmetuntia. mut kävin pikasaunassa. etDAa.
Nähtiin irankaa pööles ,eli pasilas. Siitä sitten tipsuteltiin Nooralle,iran siskolle.
Mä join - Noi joi - Se yks ei juonu - Se lähti himaa - Mä join lisää - HUMALA.
Oli tosi kiva keskustelu illemmalla<3. Silleen tajusin ehkä jotain juttuja ..tai sit mä vaan kuvittelin et mä olisin tajunnu jotain. Mut enivei, me juteltiin. Ja oli hauskaa.

Mentiin sit niinku baariin.Mikä kuhisi tuttuja naamoja, osa vähemmän miellyttäviä KÖHÖM.
Mut kuiteski,siellä niitä oli. Meki oltiin siellä. Joku varmaan ajatteli musta ihan samalla tavalla, et oisin muka ollu se vähemmänmiellyttävä, mutniin. NE ei tunne mua. Joten heille ei suoda enempää palstatilaa tässä mun päiväkirja jutussa. >

01.. ei kamalasti havaintoja. iraa tenttasin aamulla et mitä tapahtu ja miksi me herättiin Eerikinkadulta,mun eks jutun vastapäisestä talosta ? tää ei vaan aukee mulle.
mut tosiaan nyt mulla on kadun molemminpuolin 'juttu'. joko stadi on liian pieni mesta tai sit kaikki vaan hakeutuu keskustan läheisyyteen ? tai sit tää vaan oli helvetin koominen sattuma.
(tosin näit varmaan tapahtuu ihan kaiken aikaa kaikille, eiks joo ?)

Oon vaan koomaillu tän päivän. Lisäks piipahdin solariumissa päivällä. (kun olin saapunut kotiin ja suihkuttanu itseni.-uskomua.sitä mä tarvitsin). jätän epäselväks mitä. Moicca.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.