IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

1.6 alkaa vuokrasopimus, jamjam.Keskiviikko 09.05.2007 13:38


Heissan!.

Mahtavaa. Euroviisu viikko käynnissä / mm-lätkä menossa. Kutsuisin tätä jo lähes täydelliseksi yhdistelmäksi. Jos olisin tajunnut kaiken tämän hyvissä ajoin, olisin pitänyt tällä viikolla ensimmäisen viikon kesälomastani, mutta.. pienillä ponnisteluilla työntekokin näiden kahden ohella sujuu ihan vaivattomasti. JEIJ! toivottavasti ne viimeiset 12pistettä menee suomelle ja toivottavasti kaikki kisojen loput maalit heilahtavat vastustajan häkkiin, lätkässä.

1.6 se sitten alkaa.

nimittäin vuokrasopimukseni, ensimmäisessä (korostan ENSIMMÄISESSÄ) omassa asunnossani. vou! Onhan tuota asuntoa koko tää kuluva vuosi metsästettykkin, tosin ei niin kovin aktiivisesti, mutta tää asunto tuli ihan puun takaa. Todella yllätyksenä.
46 neliötä. 5kerros. oma parveke. oma makuuhuone. sanoisin tuota ehkä juuri mun näköiseksi yksiöksi. (tosin tällä hetkellä se on vielä jonku pariskunnan näköinen, mutta tulee muuttamaan tässä lähiviikkojen aikana). Kunhan joku kyyditsee minua Ikeaan, ettei tarvi motaria pitkin mennä sohvat kainalossa ja koittaa liftata himaan. (lisäksi, julkinen liikenne on suljettu pois. tässä tapauksessa.) VOu!.

Samalla kun koitan elää ensiasuntoni huumaa , niin todennäköisesti tulen käymään todella suurta selviytymis taistelua itseni kanssa. Miten pitää budjettia pystyssä? Ihmiset jotka tuntevat minut ..tietävät että pahimmat ajat ovat vielä edessä. Mutta kaikella kunnioituksella, elää ne työttämätkin herroiksi. Ja minulla sentään on työpaikka. Joten en marssi vielä ainakaan kelan/sossun luukulle. (toivottavasti en marssi koskaan.)
Ja jos marssin, tapahtuu se aivan aamutuimaan, huppu päässä ja kaikilta salassa ;)

Oon tehnyt jo tuparikutsut. Vaikka en ees siis oo vielä muuttanut. Mutta kandee aina aloittaa noista tärkeimmistä asioista, ettei vaan sit unohdu siinä muuton hulinassa. Lisäksi oon kattellu hieman vapaata viikonloppua että lähtisin Tallinnaan joidenkin frendien kanssa. Ihan vaan ostamaan tupari viinoja / siidereitä / liköörejä / kirkkaita ja kaikkee mihin se budjetti sit taittuukaan. Oi että. Jos muuttaminen on aina yhtä kivaa, niin mä alan muuttamaan tästä lähtien useemmin. <sydän>

kauniita keskiviikkoja!.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.