IRC-Galleria

[nico]

[nico]

juuri se, josta sinua on varoitettu.

helkamaneidinpahoinpitely?Tiistai 22.11.2005 01:43

En ole syönyt kolmeen päivään lämmintä ateriaa.
Huomenna meinaan nauttia jälleen ruokailusta,täysin "rinnoin".
Olen jäänyt koukkuun tähän kirjoittamiseen,öö?
Vielä joskus printtaan kaikki tekstini täältä ja nidon ne yhteen ja myyn Järvenpään kirpputorilla. (öö,miksi Järvenpään?)
-NOVITTUSIELLÄON.RT!:DDD ounou.
Kävin siis elämäni ensimmäisen kerran Järvenpäässä viime Lauantaina ja nyt en mistään muusta puhukkaan. o.O
Se on oikeesti 2000-luvun MANHATTANI. okok. Viihtyköön ken tahtoo.

Taidan silti kivuta stadin yöelämän kimppuun ensi Lauantaina.
"EI järvenpäätä mahan täydeltä" :D

Hain tänään polkupyöräni tuttavan talon pyöräkellarista. (jäi sinne lauantaina kun lähdimme JÄRVENPÄÄHÄN) tshi.sainpas sanottua.
Joku oli purkanut pahaa oloaan pyörääni.Sillä helkama neiti oli joutunut pahoinpitelyn uhriksi. Etupyörä piti sen päiväistä meteliä,että kun hurisuttelin sillä kotiin niin ei paljoa kilikelloa tarvinut käyttää kun jengi oli jo ojan puolella.
Tosin helkama neitokaisella on ikää enemmän kuin minulla, ..niin ei tarvitse paljoakaan sitä pahaa oloaan purkaa kun siitä kuuluu viimeinen ulvaisu. Tosin voi olla minä pahoinpitelin sen viime Lauantaina,kun syyllistyin tanko juoppouteen.Mutta sivutetaan tuo asia. On niin helppoa laittaa kaikki kasvottoman syyksi. -ELI KIITOS SINULLE KASVOTON. torka!

Päiväkirja ominaisuus on tullut tänään käyttöön ilmeisesti koko gallerian väelle? Luin mielenkiinnosta joidenkin tuntemattomien päivityksiä. Olisiko liikaa vaadittu jos tulisi paska suodatin? -eli homma toimis niin että joku ylläpidon tyyppi lukis näitä ja painais kakkojen juttujen kohdalla delete nappulaa?
mm; "vittu tää on homo tää päiväkirja,tänään koulussa oli aika homoo,vittu taidan mennä pelaan runesCAPEE,tää on homo tää vitun homo päiväkirja!"
OIKEESTI.tommonen päivitys oli jollain Alahärmäläisellä 16 kesäsellä pojalla.
(jutun paikkakunta on muutettu,mutta liikumme noilla nurkilla). KÄÄK!

En mä oikeesti halua mtn suodattimia,kunhan olen vain minäkeskeinen tämän viikon. (ps.lue edellinen päivitys niin tiedät missä mennään) ;DD.

Meinasin kirjoittaa loppuun Apulannan uuden piisin kertsin sanat.Mutta ikäväkseni mielessä soi myös Uniklubin uusin piisi.Jotenka en ala miksailemaan niitä yhteen ja näin ollen suututtamaan suurinta osaa gallerian liisoista.(ei,en yleistä!) Koska jos yleistäisin..niin tässähän se ois mustaa valkosella.Olisin myöntänyt olevani liisa!:o
IHQDAA.-jonku sanonnan mukaan meissä kaikissa asuu pienen pieni lehmä, niin miksei myöskin pienenpieni pissaliisa.

Jokainen on aivan varmaan ainakin KERRAN elämässään parkunut suttuista elämäänsä ison kaveri porukan keskellä hyytävässä pakkasessa kirkon pihalla?
Jotku taasen on ampunut niinkin lujilla panoksilla kuin "vittu,mua ei rakasta kukaan",DIKS lasinpalasella viilto kämmeneen ja "MÄ EN HALUA ELÄÄ!!".
>piu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.