IRC-Galleria

Ahaa-elämys! Hämmennys tarkoittaa enemmän kuin yhtä asiaa. Kun tuon tajusin, niin toteamus "huokaus ja hämmennys" kuulostaa erittäin härskiltä. Grhm. Jätänpä tuon otsikon siltin noin.

--

Tällä hetkellä aavistuksen keskenkasvuisen puolitäykkärin omistaja lopetti pitkään jatkuneen lukurupeamansa, minkä kunniaksi päätin liittyä suuren suureen (alkuperäisessä kokoonpanossa kolme osallistujaa) ja lopettaa melkein pari kuukautta kestäneen humalattoman ajanjakson sekä testata eiNi^^ n ja avopuolisonsa uuden asunnon yöpymisolosuhteet. Tuumasta toimeen ja menoksi. Hienosti säännöstelin alkoholinkulutustani kuitenkaan välttämättä hyvää ranskalaista jutusteluhumalaa. Taidettiin jopa emännän toimesta joutua lisävahvistusten kanssa hetkeksi ulkotiloihinkin purkamaan keskustelupaineitamme liiallisen voluumitasonnousun tähden. Oli muuten suhteellisen kiivas keskustelu ja käsitteli hyvin vakavaa asiaa, josta kaikki osapuolet eivät olleet läheskään samaa mieltä.

Biletysosio ei aivan täyttänyt odotuksiani, vaikka pääsinkin tanssimaan ja tapasin tuttuja sekä nautin mukavasta ilmapiiristä. Valitusvirtenä toistin kerran jos toisenkin "mä en oikeasti enää diggaa tästä humalafiiliksestä". Perhana, kaikki tuntui etenevän pikakelauksena, olo oli holtiton ja alkoi väsyttää liian aikaisin liian paljon. Mitä tällainenkin nyt sitten on? En voi sanoa havaintoani kärsimystä aiheuttavaksi, mutta hämmennys hiipii kuvaan. Parempihan se vain on talouden ja ennen kaikkea terveyden kannalta, jos elää limonaadilla, mutta en nyt aivan ehdottomaksi jaksaisi muuttua. Nihkeä likka.

Ensimmäisen kerran elämässäni totesin, etten välttämättä jaksa ihan heti uudestaan siirtyä viihteelle yökerhopuolella. Kai sitä sitten aikansa kaikkea. Ehkä se johtuu siitä, että kaikki mielenkiintoiset ihmiset ovat tuntuneet hävinneen johonkin. Ovatkohan kaikki siirtyneet Rentoon? Sinne tuntuu edelleen säännöllisin väliajoin tupsahtelevan lisää uusia viihdyttäviä ihmisiä tai oikein mukavia heitto tässä ja tuossa välissä -tuttuja.

--

Tulisi jo juhannus, niin pääsisi viettämään iltaa kavereiden kesken saunomalla, grillaamalla ja ihan vain istuskellen omalla kotipihalla. Kuulostaako hyvältä? Toivotan tervetulleeksi ainakin kaikki tutut, jotka eivät aiheuta harmia.

--

"Break it down.
You don't mean nothing at all to me.

In the day, in the night
say it right, say it all.
You either got it or you don't.
You either stand or you fall.
When your will is broken,
when it slips from your hand,
when there's no time for joking
there's a hole in my plan.

No, you don't mean nothing at all to me,
but you got what it takes to set me free.
Oh, you could mean everything to me.

I can't say that I'm not lost and at fault.
I can't say that I don't love the light and the dark.
I can't say that I don't know that I am alive.
And all of what I feel I could show you tonight.

From my hands I could give you something that I made.
From my mouth I could sing you another bridge that I made.
From my body I could show you a place god knows.
You should know this space is holy.
Do you really wanna go?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.