IRC-Galleria

Yksi sakkolihallinen ja yksi keskenkasvuinen kokivat viikonloppusuunnitelmansa olemattomiksi, joten oli aivan pakko keksiä jotain viihteellistä toimintaa. Enpä ole koskaan harrastanut kunnolla mitään pussikaljoitteluun suuntaavaakaan, joten kikatellen suuntasimme Ruissalon luontoon seuraamaan kansainvaellusta. Mikähän siinä festaritunnelmassakin vetää puoleensa? Syvällisiä keskusteluja, mielenkiintoisia drinkkikokeiluja, sosiaalista elämää ja turhankin vauhdikasta menoa (kyllä, olin kirjaimellisesti kaatokännissä tienpientareella). Postivie thinking, jos kaadoin kaloreita sisääni, myös urheilin niitä pois. Jotain ihmeellistä kiukuttelua maisemissa, mutta varmasti ansaittua sellaista.

Rentokin oli mukana illassa, vaikkakin lähinnä nopean vessakäynnin merkeissä. Mielestäni paljon viihdyttävämpiä olivat ne kaislikossa rätisevät karhut.

Eikä pornokauppiaan poika poppoineen tehnyt sitten sen vähempää, kuin soittanut sen kauan toivomani paapacoverin, ja sitten mä en ollut edes kuulemassa. Thanks vaan! Kiroaisin vaivaiskoivun latvaan, jos osaisin tehdä jotain niin taikauskoisen hienoa.

--

Huumaa hevosella - siis, ihan hevoskokoisella - ratsastamisesta, mutta jälkikäteen kramppifiilis. Ei ihan heti myöskään uuttaa valmennusmaratoonin kuvaamista. Hienoja kuvia, mutta niskahartiaseutu jumissa ja monen tunnin muokkausrupeama jälkikäteen.

--

Saakelin Shallow Grave poistettu niin Film Townin kuin Makuunin valikoimasta. Joo, todella hienoa, että se on siellä sun koneella, kun mä istun kotona. Kuulemma ratkaisu on mahdollista kehittää.

--

"Teen kuolemaa."
"Krapula?"
"Jep."
"Kahden päivän takaa?"
"Jep."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.