IRC-Galleria

Mahdollisesti rauhallisin Tampere-visiitti ikinä. Ei se mitään, matka sujui mukavammin kuin viime syksynä yksin, kun kulutin puhelimen akun loppuun, tuhlasin puolet matkakassasta yltiökalliiseen rautatiesiideriin ja harrastin over social -toimintaa. Jouduin julman dumppauksen kohteeksi, kun matkaseurueeni halusi freesiytymään hotelliin, ja otin suunnakin Ylöjärven "kodin". Kolme siideriä taustalla ja hyvä ranskalainen nousuhumala. Löysin jumppapallon ja seurakseni Apulannan. Uskotteko, että oli oikeasti mahtavat bileet pystyssä?

Takaisin Tamperetta kohti (kävi ilmi, että edellinen bussikuski oli veloittanut ulkopaikkakuntalaiselta 60 senttiä liikaa matkalipusta), kun treffikaverit alkoivat siirtyä oikeaan maisemaan. Aika hyvä ajoitus yllätysreissulle, entinen ryyppy- ja opiskelukaveri on lähdössä noin kuukauden päästä Göteborgiin vuodeksi vaihtoon. Vaihto eläkeläisvoimistelijaan ja syvällisiin keskusteluihin elämisen vaikeudesta.

--

Mentiin sitten katsomaan serkkuseni kanssa tanssileffa. Huokaus. Ei se hyvä ollut, mutta sen jälkeen ei voinut olla hetkeäkään paikallaan, pakko oli päästä klubbaamaan. Taisin vilaukselta nähdä muutaman tutun, yhden jätin kylmästi seurustelemaan pakkomielteensä kanssa, koska olin jo kutsuun vastatessani ilmoittanut haluavani tanssimaan. Siinähän sitä vietettiin arviolta kolmisen tuntia vetämällä fiiliksellä. Hikoilin, hikoilin ja hikoilin vielä lisääkin. No, sainpahan kerrankin Onnelassa ilmaiseksi vettä. Jospa ne vaikka eivät halua kenenkään pyörtyilevän siellä nestehukan seurauksena. Joo, ja mun epäiltiin harrastavan jotain tanssia. Reps ja kops. Kiitos silti, imarreltu mä toki olen.

--

Voi järkytys, kun Amiksen isä on upea: http://www.connemara-kraemer.de/Stallion%20Parade%20Clifden.htm

--

"Onko Mia kirjoilla?"
"Ei, koska se on blondi."

(Allekirjoittanut ja serkkunsa keskustelevat tietokoneen vieressä ja serkku näyttää vastatessaan nimimerkkiä l3londi.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.