IRC-Galleria

Katsoin eilen päivällä tuollaisen vuonna 1954 ensi-illan saaneen suomalaisen mustavalkoelokuvan. Eipä ole kyllä kovin tavallista, että jaksaisin kanavanvaihtoa pidempään sellaista tuijotella. Se äänentoisto on niin hassunkuuloista. Nytpä jäin sitten tuijottelemaan, koska olin suhteellisen vedottomassa fyysisessä tilassa yöllisten rientojen jäljiltä. Huh heijaa, kun oli muuten traumaattinen kokemus. Kuulemma sen ajan suomalaisleffat usein ovat todella kamalia ratkaisuiltaan. Huijasivat tyttöparkaa pahan kerran, luulin nimittäin sen päättyvän hömppäonnelliseen loppuun. Nääh. No, onneksi miespääosa Jussi Jurkka oli aika charmantti.

Hitsi vie, ja meikä on elänyt täysin tietämättömänä, että omistan levyn, jolla Johnny Depp soittaa kitaraa. Aika karua. Niin, ja mikäköhän biisi se sitten olisi? Ehkä olisi helpompaa tutustua vain suosiolla P-yhtyeen tuotantoon.

Kävin videovuokraamossa pitkästä aikaa. Wtf, ne haluaa henkilöllisyystodistuksen nykyään! Noh, onneksi armas veljeni varoitti siitä jo etukäteen. Onneksi samainen veli myös auttoi onnetonta ja helposti höynäytettävää matiikkapäätäni, muuten olisi tullut neljä euroa kalliimpi keikka. Mukaan tarttui sitten Brokeback Mountain, Must Love Dogs ja Corpse Bride.

Toreadorlla on muuten erittäin sottainen kämppä, mutta myös makupalatäytteinen. Kuntoa kohottava vaateteline ja suuri viinapullovarasto sieltä myös löytyvät.

--

"Asukkaita neuvotaan olla hengittämättä - savua."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.