IRC-Galleria

Must Love Dogs:
No jaah, eipä se nyt niin ihmeellinen ollut, vaikkakin mukava hömppäkomedia. Se vaan, että mä olin taas unohtanut, kuinka ihan se John Cusack onkaan. Näin tuntuu käyvän aina. Perhana vaan, että oli äijä mennyt pulskistumaan.

Corpse Bride:
Niinpä niin, mestariteos...ja pah! Hienosti toteutettu, ehdottomasti. Hyviä näyttelijöitä, ehdottomasti. Olihan se selvää Burtonia, mutta monessa aikaisemmassa elokuvassa on herra onnistunut tunnelman kanssa paljon paremmin. Niin sanottu pettymys (vain niin sanottu, koska osasin odottaa huonompaa kuin mainostetaan) oli suurempi kuin odotin. Hieno toteutus ei mielestäni riitä, jos tarinassa ei tosiaan ole mitään sisältöä. Mitä tässä oli? Ei mitään. Lasten satu.

Brokeback Mountain:
Oli koskettava. Oli kamala. Oli Ang Leetä. Oli hienoja kuvia. Jokin silti mättäsi. Kokemus ei ollut niin hyvä, kuin olin odottanut. Mikä mättäsi? Vastausta tähän en tiedä vielä. Keskivertoa parempi elokuva se on, ja kehoitan katsomaan. Onneksi en elä 60-luvulla.

--

"Hi, can l help you?"
"Single chicken breast, please."
"For an extra 75 cents, you can get the whole fryer here. Two breasts, two thighs and a wing."
"Thank you, l don't know when l'd eat all that."
"lt's just an extra 75 cents."
"lt's not the cents, l hate to see food go bad."
"We got a hundred recipes. You can cook them, freeze them and..."
"Look, listen to me, mister. l'm divorced, okay? l eat alone, usually standing over the sink. l don't want chicken hanging around, okay?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.