IRC-Galleria

Nostalgiaa kerrakseen. Melkein kuin olisi palannut viiden vuoden takaiselle Mobile Machine -kiertueelle. Yksi sen jälkeen näkymättömissä pysynyt kitarankäsittelijä ja liuta yleisöä, josta voisi käyttää erittäin kuvaavaa käsitettä Cliché-fani. Hymyilytti väkisinkin. Pakkohan se oli käydä aiheuttamassa muistelufiiliksiä tälle myös Apisonadora-nimisessä poppoossa vaikuttaneelle henkilölle. Yllättynyt saattaisi olla oikea sana.

Seureen kasvattamista ja pienentämistä erinäisissä teinikerhoissa. Kyllä se tanssiminen kuntoilusta käy. Avaimen siirtelemistä majapaikan tarjoajalta matkaseurueelle ja taas takaisin.

Jatkoja kaipaaville neuvo: Pidä seurueessa aina mukana nätti ja hieman huojuvassa kunnossa olevaa tyttöä, jonka voit sitten tyrkätä ensimmäisen kivannäköisen pojan syliin biletyspaikasta poistuttaessa. Eiväthän pojat voineet muuta todeta kuin, että eivätpä he taidakaan mennä sisään. Mukavat jatkot, mutta poikamieskämpät eivät ole minua varten. Silmä ei sellaisissa lepää. Ja olisihan se puhdas vesilasi edes ihan mukava asia.

Taksilla sinne, taksilla tänne. Pojat maksaa tämän ja pojat maksaa tuon. Kiitoksia pojat.

Gekko jäi taas kerran näkemättä. Siellä se olisi ollut jumittuneena yhteen paikkaan kerrankin, niin eikös matkaseurueella ollut kiire kotiin.

Vakavat keskustelut oletettavasti siirtyivät hamaan tuleevaisuuteen vuoden 2006 puolelle. Eivät ne tamperelaiset muuta tee kuin töitä.

--

"Whaz so civil 'bout war anyway?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.