IRC-Galleria

Hei kaverit, tää ei oikeasti enää ole kivaa! Niska- ja hartiaseudun lihasjäykkyys aiheuttaa tuskaista kipua niin nauraessa kuin mossatessakin eikä näppäimistön vilkuileminenkaan oikein onnistu. Kylkeen on iskenyt myös kiristysvamma, joka estää normaalin hengittämisen ajoittain. Vaakatasoon ei tee mieli asettua, vaikka väsymys alkaakin jo painaa ylikierroksilla käymisen yli. Vaivoista valittaminen on nautinnollinen harrastus, mutta ei ikuisesti. Nyt alkaa normaali elämä kärsiä.

Perjantainan tuli äkkilähtö parin tunnin varoitusajalla Viking Isabellalle. Tampereen seutuhan se taas oli liikenteessä. Öh, en mä oikein. No, jos saan ottaa kaverin. Pahus, ne on kaikki töissä. Okei, kyllä mä lähden. Pekan kanssa puhuin, mutten en tiedä oliko se Anna. Välillä naurua, välillä hiljasuutta, välillä humalaisia ihmisiä, välillä musiikkia ja loppuilta kuntoa koettelevaa tanssia. Tiskille, pakko saada juotavaa. Ai ei vai? Huokaus. Jatkettiin. Taas yritys tiskille, jonoa aivan liikaa. Ylöjärven tyttö kiskoi taas mukaan menoon. Aivan uskomatonta. Vesipulloja tyhjennettiin, vaatteet olivat kosteana, kampaukset muuttuivat. Paitaa välillä pois. Paitaa päälle. Kirosana, Äänismaa! Kiitos vartijat, en olisi halunnut käytävällä nukkua. Kyllä, tuollainen mies pitäisi mäkeen heittää, jos sellainen olisi. Trubaduurin metsästystä, koska bongattiin toinen SSG:n muusikko, jonka laulusta korva nauttii ja jonka ulkomuodossa silmä lepää. Well well, ei mitään tietoa, koska se keikan veti päivällä. Perverssi siivoja Anna Pekkala vieraili hytissä aiheuttaen metakan.

Reilu tunti kotona ja taas Turkua kohti. No heipä hei pojat, me poiketaan Rentoon tässä välissä. No heipä hei, me tultiin takaisin. No heipä hei, kävinkö mahdollisesti hieman ylikierroksilla? Cosmic Comic Café ja Traffic Island. No mutta olipa taas mukava olla keikalla. Ei enää kiitos keikkailutaukoa, takaisin muutaman vuoden takaiset koko maan kiertueet. Kiitos pojat, oli hienoa taas. Penkki kesti ja näin enemmän kuin kulmakarvat. World On Your Shoulders tosin olisi mukava kuulla muualtakin kuin koneen uumenista. Jep jep jep. Jaahas, kukas lähtee jatkoille? Ai, rumpali livahti jo karkuun. Niinpä tietysti, kitaristien on herättävä aina aikaisin. Eipä siis solistitkaan jatka pidemmälle. Hei, niinhän sen menee, basisteilla ja yleisöllä on aina mukavinta! Pikakierros yössä ja visiitti 24/7-Alkossa. Bae tarjoaa! Vanhat sedät tarjoavat myös. Saunasta saunaan, muutama drinkki, kierros talon ympäri, muutama viilennystauko, tarinoita ja faktoja vieraskirjaan. Todettu Tyrvyn Helminauha hyväksi ja Ilkka ihanaksi. Kello 6.08. Siihen se taisi stopata virallisesti loppuporukalla.

Moi, me nukuttiin ehkä reilut viisi tuntia. Aika mahtavaa. Eipä kai jumitus voi pahentua. Aamupala Hesellä ja kotio. Öh, viiden minuutin tauko ja jatkettiin. Tunti kaviokkaan kuvausta. Jumi on niskassa, jumi on päässä, jumi on kyljessä.

En muuten sitten muista, koska olen näin väsynyt ollut viimeksi.

No, koskas lähdetään taas viihteelle?

Kesä loppunut: äiti lämmittää saunaa! Kutsun kaikki nauttimaan tästä ihanuudesta.

--

"Ihanaa."
"Ihanaa herätä niin, että kämppä on täynnä ihmisiä, joita ei oo ennen nähnyt. Aivan ihanaa."
"Siis, aivan ihanaa."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.