IRC-Galleria

Tamma on uuden vuokraajan kanssa nyt osallistunut muutamiin karkeloihin ja tekipä ensimmäisen koulustarttinsakin. Järjestäen on tainnut itse suoritus mennä paremmin kuin veryttely, mutta parempi näin. Ensimmäisistä estekisoista tuli jopa sijoitus ja poni oli ollut oikein tasainen Kuusiston maneesissa. Keiramolla oli tullut yksi kielto.

26.4.2009 Merjan Talli, Koski TL
He C:1 2000: Verkassa meni todella hienosti ja rentona. Itse suoritus oli kuitenkin maneesissa, joten arvostelupapereistakin löytyi seitsemän kertaa sana "jännittynyt". Eipä mitään, hevosta kehuttiin hienoksi ja harmiteltiin, että pelkäsi niin paljon. Letti repsotti, mutta ainakin meillä oli muhkein ja kiiltävin ratsu. 54,25 % ja sijoitus 18/18.

3.5.2009 Salon Ratsastusseura Ry., Salo, seuraestekisat
Poni oli oikein hienona uuden lyhyemmän kesätukkansa kanssa ja suortti hienosti, vaikka täyttikin odotuksemme ja kielsi molemmissa luokissa kerran. Oli kuitenkin oikein rauhallinen molemmilla radoilla ja hyppäsi muuten täysin puhtaasti. Sain myös todeta, että on se Liliankin toisaalta melko helppo, vaikkei aina esteistä yli menekään. Lihotusprojekti toiminut melkein hyvin, sehän näyttää nykyään kisoissa melkein lihavalta moniin verrattuna. Connemarat olivat monin kappalein ja hienosti edustettuna kisoissa.

80 cm: Yksi harmillinen kielto tuli viimeiselle esteelle, ratsastaja sanoi luottaneensa taas liika ja kutsui turhaksi mokaksi. Sijoitus 15/22, 4 vp.
90 cm: Yksi kielto normiokserilla, mutta toisaalta siihen kielsi hyvin moni muukin. Sijoitus 9/13, 4 vp.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.