IRC-Galleria

21.5.2009 seuraestekisat @ K&K Talli, Huittinen

Poni oli kuulemma hyvä verkassa, mutta kentän pohja söi laukan olemattomiin.

80 cm: Yksi kielto normaalille okserille ja meinasi kieltää porttiesteelle. 4 vp.
90 cm: Yksi kielto edellisessä luokassa hypätylle porttiesteelle. 4 vp.

--

13.6.2009 seuraestekisat @ Kulta-Aho, Hajala

Ponin omistaminen on mukavaa ja helppoa. Poni oli hieno, käyttäytyi ja toimi oikein moitteettomasti. Veryttely ja rata samalla kentällä, mutta ei kyttäillyt missään vaiheessa oikeastaan mitään ja jätti kieltelemättä kokonaan. Kovin yritin masentaa vuokraajaa morkkaamalla voiton puutteesta - totesi siihen, että "perkeleen Minna, kun vetää kaikki mutkat suoriksi".

80 cm: 0/0, sijoitus 3/15.
90 cm: 0/0, sijoitus 2/12.

Huomatkaa erittäin pirteänoloinen poni palkintojenjaossa.

--

Onpas taas elämä ollut oikein rattoisaa viime aikoina. Suhteellisen rankasti olen käsitellyt kroppaani, vaikka alkoholinkäyttö ei olekaan karannut käsistä. Ainakin pari viikkoa hujahti kolmen tunnin yöunilla ja jos aikaa riittää -päivätorkuilla enkä muistanut enää, koska olisin viimeksi nukkunut edes kuutta tuntia putkeen. Ei kai sitä voi kuin itseään syyttää, jos vanhenee ennenaikaisesti. Olen syyttänyt tästä kaikesta liian aktiivista sosiaalista elämääni.

Nämä ovat taas näitä aikoja, joina voisin kiitellä ystäviä, kavereita ja tuttuja elämässäni olemisesta. Mitäköhän tekisin ilman kaikkia ihania ihmisiä, jotka yksinkertaisesti vain viettävät kanssani aikaa? Silloin tällöin huomaan jonkun jääneen matkalta pois, hissukseen tai rytinällä, ja useammin tuntuu tulevan uusia riemastuttajia mukaan. Joidenkin kanssa on tullut kompasteltua, mutta edes osan kanssa on yritetty kammeta toisiamme takaisin tietoisuuteen. Miksi ihmiset tähtäväät joka viikonloppu yökerhoihin (jos niitä edes sellaisiksi voi täällä Turun seudulla kutsua)? Toki välillä tekee mieli tanssimaan, mutta senkin olen todennut mukavammaksi, kun saa mennä yksinään miten haluaa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, ettei parempaa tekemistä voi olla, kuin heittää läppää ja välillä vaikka vakavoituakin eli yksinkertaisesti jauhaa paskaa kaveriporukassa. Hyvä seura, parempi mieli.

--

"Ei ruveta naputtamaan."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.