IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Päiväkirjan avaus.

Tyttö on nyt yli kuukauden ollut totaalisesti Gekon kotikaupungin pauloissa - vaikkei massivisistakaan järjestelyistä huolimatta ole päässyt halausetäisyydelle ylikiireisen seinäliskon kanssa. Uusia kulttuurikokemuksia. Suositeltavaa kokeilla hyvän seuran kera paikallispubissa istumista (Liverpool, Linnainmaa, Tampere, Suomi) ja saunomista vähintää kolme kertaa vuorokaudessa. Suositeltavaa ei kuitenkaan ole yhden hengen jääpalasählyn pelaaminen paikallispubissa tai liiallisen tuliliemen nauttiminen juuri ennen kauan odotettua keikkaa (The Winyls @ YO-talo). Löytyipä paikkakunnalta tyttöystäviäkin sinkulle: ensimmäinen viikonloppu sisälsi Sylvin paijaamista, toinen Nupun retuuttamista.

Ajoittainen häpeä on ollut mukana menossa, mutta pääasiallinen sisältö on liittynyt suureen määrään poskilihasten rääkkäämistä ja endorfiinipiikkejä.

Baelaisda on tehnyt kalenterinsa täyteen merkintöjä, joiden merkitykset tasapainottelevat viihteen ja opiskelun välillä. Loppuviikon arkipäivät on suunniteltu tulevaa bioanalyytikon ammattia ajatellen, joten sporttimalli Sardanan omistaja on luvannut tehdä myös valkoisesta unelmapallosta satulan alle mahtuvamman. Viikonloppuna maistetaan kuitenkin vieroitusoireiden pelossa Travoltalle tuttua kuumetta. Tampereelta kuului toive osallistua Paulan ja Miran molempien puolien tarkastelemiseen kotipaikkakunnan Old Texasissa. HUOM! Ensimmäistä kertaa elämässäni aion kirkon naapurin paikalliseen sisältyä.

--

"You said 'see you soon'."
"This is soon, all right."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.