IRC-Galleria

Menoja [No Doubt - Too late]Torstai 18.01.2007 00:24

Torstaina risteilemistä tuolla meidän ja ruotsalaisten välillä. Aika vaisua menoa suurimmalla osalla matkustajista, vaikka yksi paaparainen kuulemma menikin rollaattorin kanssa pitkin seiniä, kirjaimellisesti. Mä juoksin kuvailemassa humalaisia ja vähemmän humalaisia, seurailin lattiaa pitkin vedettävää poikaa vapaalla olevan laivapoliisin kanssa, eksyin kerroksesta ja kävin infon puolella kysymyssä ohjeita. Pakko myöntää, etten tainnut aivan selvä olla. Tanssilattialla tuli otettua askeleita väkisinkin, vaikkei kappale olisi edes innostanut. Kiikunkaakun, sanoi boutti.

--

Maanantaina sai poni kenkulit ja hokkerit kavioihin kiinni monella tervällä naulalla. Itse toimenpide ei ollut kamala. Ihan hyvä - tai siis hyvä se oli, sanoi meidän ikirauhallinen seppämme. Pro-omistaja oli katsellutkin, että kovin pystynoloinen on ainakin toinen etukavio. Pukikaviohan se sitten ainakin melkein on. Jotain vikaa siinä on, todettu moneen otteeseen monesta asiasta. Se samaan aikaan osunut ruokinta sitten sai tamman enemmän tai vähemmän epästabiiliksi, kun oli neljä jalkaa maassa, joten päätti tyttö pieni antaa sille heinää koko prosessin ajan. Katsotaan sitten seuraavalla kerralla, oppiko jo haluamaan namia ollakseen tyytyväinen.

--

Tiistaina ensimmäisen kunnollisen liikutusvapaapäivän jälkeen saksalaisen selkään. Pimeää, mutta muuten rauhallista. Oi ja voi ja oivoi, se näköjään kerää energiaa. Mitään suurta ei tapahtunut, mutta selvästi oltiin säpsympiä, säikympiä ja entistäkin enemmän häsliä. Hermot meinasi mennä kunttoon laittaessa. Ratsastaessa sitten vain naureskeltiin. Ei se ainakaan pystyyn kuollut ole. Viivi-hauva hieman rähisi, niin johan otettiin muutama väistöaskel. Huhheijaa, ikinä en muuten ole koiraa nähnyt tai kuullut. Liikkuipa ainakin eteenpäin ilman patistamista, mutta niinpa se taitaa aina tehdä. Viivi-hauvan Tuisku-ihminen kehui ponin liikkumista. Niinhän se taitaa, sanoi tyytyväinen omistaja ja valitti omaa toimintaansa.

Ei tälle elukalle vapaapäivä usein.

--

Seuraava kisaaja- / vuokraajaehdokas: Noora. Kenttä oli kova, harmi, mutta silti mentiin. Rauhassa aloitteli tyttönen. Kiva istunta ja sai ponin kulkemaan nätisti. Poni hieman taisi arastella liikkumista puolijäisellä kentällä tai sitten oli vain väsynyt eilisestä "työskentelystä". Laukkaakin menivät muutaman rundin, jotta hieman näki, miten sujuu.

--

Aika huolestuttavaa. Tuijottelin Judea viitisen minuuttia jonaina viikonpäivänä.

Aion muuten matkustaa varojen antaessa periksi Lontooseen ja samalla visiteerata Lontoon teatterissa katsastamassa herran taidonnäytettä lavalla, jos vaan mitenkään sopivat aikataulut yhteen.

--

"I just want to take you away from everyone,
and keep you stashed under my pillow.

Compulsion has stained me.

Like a butterfly cupped in my hands
I peek in to see beauty trapped."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.