IRC-Galleria

Ei, väärällä alalla ollaan. Perhanan 7.00-aamut eivät ole inhimillisiä. Saatana! Sitten pitäisi vielä yrittää vääntää jotain älyttömyyden huippua tavoittelevia opiskelua - kuulemma - edesauttavia tehtäviä. En ehdi enkä jaksa edes koneella istua.

Tallilla sentään olen jaksanut käydä ja tehdä tunnin kävelylenkkejä melkein joka päivä. Olen ylpeä itsestäni. Kun saisi vielä oikeasti hyvät kengät jalkaan, niin olisi miellyttävämpää. Poniin voi sentään olla tyytyväinen. Kutsuisin Liaania valkoista unelmaa muistuttavalla nimellä, mutta kuulostaa jo omassa päässä niin kamalalta, etten taida kuitenkaan kirjoittaa sitä muiden luettavaksi. Saksalainen täydellisyys olkoot sitten vaan. Ehkä se on vain se connemara.

Idols 2007 alkoi. Ensimmäinen semifinaali päättyi yleisöäänestyksen osalta odotetusti. Tykkäsin kovin Panun äänestä ja laulaahan se osasi. Toivottavasti hallitsee muutakin kuin pullanaamabiisejä. Viimoinen viiksettömän biisivalinta taisi olla hieman virheellinen, liian vaikea kuunneltava, vaikka hyvin vetikin ja biisi oli paljon mielenkiintoisempi kuin muiden. Mutta mitä ihmettä, miksi ne tiputtivat sen ihan ruottitytön?

Käytiin töllistelemässä ja kuulostelemassa taas pitkästä aikaa hyvää helsinkiläistä poppoota. Siellä ne rellestivät huisisti Semifinalissa, yhdellä a:lla. Me yritettiin rellestää omaa osuuttaamme, mutta ei siitä oikein mitään tullut. Oli kuitenkin mukavaa kauhistella karaokea ja mussuttaa pizzaa. Nähtiinpä myös helsinkiläisen poppoon entinen symppiskitaristikin. Olis vaan kiva nähdä myös hänen uusi poppoonsa joskus jossain. Helsinkiläisen poppoon veljesten serkkutyttö antoi bändinsä levyn kuunneltavaksi - VIHDOIN!

--

http://youtube.com/watch?v=wSPhDYePwfc&mode=related&search=

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.