IRC-Galleria

Ilmoitusluontoinen asia: Littoisten tytsi on nyt rakastunut - nimittäin arenilin lauluääneen!

Viikonloppu tuli ja viikonloppu meni, taas yksi viihdetaivallus Pirkanmaalla. Todellinen viihdepaketti tosiaan...kellonympäri karaokea, välillä etkoilla, välillä baarissa ja välillä jatkoilla. Eivätpä hoilaajat saaneet vannoutunutta puhujaa avaamaan äänihuliaan sen enempää. Ei, sanon minä julkiselle laulamiselle. Vaikka, olisihan se Paddingin Paratiisi aika ihana...

Toinen ilmoitusluontoinen asia: Tällä kertaa yöpyminen ei tapahtunut Linnainmaalla!

Kyllä taas olisi tarvittu yksi muodollisesti pätevä sairaanhoitaja kertomaan viisaita sanoja pojille. Yksi kiskoi viinaa kaksin käsin sairaalareissun ja antibioottikuurin päälle - "niin, jos olisin sen aloittanut". Toinen oli sitä mieltä, ettei veren oksentamisen takia huolestua kannata - "kuitenkin on isänpäivän kunniaksi tavallistakin pidemmät jonot". Niinpä sitten leikittiin hieman jääpaloilla. En suosittele, kärsii joko vatsalihakset tai kurkku. Ja kaupunkilaislapset, älkää siirtäkö roskapusseja vain ulko-oven toiselle puolelle, linnut ovat suhteellisen ahnaita kavereita.

Vakavia keskusteluja on pyritty toteuttamaan, mutta sitäkin vakavampia tunnetiloja on toteutettu.

Since 17.8.2005 on yllä mainittu upea teos soinut lähes joka päivä. Nyt saattaa olla koko Laurie-musiikin hautajaisten paika, koska baelaisdan tunnekeskus ei kestä kyseistä elämystä. Jos pakkoluopuminen tosiaankin tapahtuu, se tulee olemaan todellinen kärsimyksen alkutaival. Voiko musiikki aiheuttaa riippuvuutta, oikeasti?

--

"Janilla on muuten hieno moottoripyörä - kiiltävä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.