IRC-Galleria

Perjantaina oltiin istumassa ja pitkästä aikaa kävin toisessa kodissanikin Braahenkadulla. Uh, aamulla satoi kaatamalla. Tosin se osoittautuikin vain aamupalani ääneksi...

Lauantaina eiris11 yllytti nappaamaan pyörän alle ja polkaisemaan Kultanummen kautta Turun keskustaan. ABC:llä piti olla nestevajauksen paikkaaminen, mutta saldona olikin vain nesteytynyt nahkakassi. Raukka on jo kerran saanut viinat sisälleen, kun isäpappa rikkoi lasipullon, nyt tyttölapsi unohti sulkea muovipullon kunnolla. Kaikesta huolimatta selviydyimme molempiin suuntiin ilman suurempaa heikotusta, nautimme barista istuntapaikasta ja muutamasta drinkistä.

--

Nyt on kokeiltu 40 senttimetriä selästä käsin ilman satulaa. Hienosti eteni korvat tötteröllä ilman ryysäystä. Nyt on kokeiltu puomia ja 40 senttimetriä irtohypytyksen muodossa. Pääsin sanomasta, ettei ole tietoa Lilianin toimivuudesta, ja johan se jo siellä meni kierros toisensa jälkeen oma-aloitteisesti "kujalle". Pikku-Amis jarrutteli epäluuloisesti ensin, mutta tutulla rohkealla tyylillä otti mallia mammasta ja esitti ponnistusvoimiaan.

Fhoenixin koulumalli ei sopinut ennen kaikkea oman takapuoleni alle. Kenties liian pieni istuin tuo 16". Siivet vetivät mutkalle. Kyllä se hieman valui eteenpäinkin, mutta mahdollisesti vain heinämahan takia. Istunta parani yhdellä kerralla jo!

--

Kyllä töissä on mukavaa. Silmänisku.

--

"Saisinko varata ajan maitolaktoosin imeytymiskokeeseen?"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.