IRC-Galleria

Tämän hetken tilanne: Sunnuntaista asti olen ollut flunssa. Kurkkukivulla se alkoi, kuten aina. Piti priorisoida opiskelutouhuja, päätin välttää tenttiuhan ja jättää kaverit mahdollisesti pulaan palvelutoiminnassa. Kieroutunuttaa, että toisen kurssin takia toisen suoritus voi jäädä vajaaksi. Olen maailman paras luokkakaveri ja ehkä epäitsekkäin ihminen maailmassa.

Huomasin taas, ettei yksin ole hyvä asua. Jos asuu yksin, ei voi ulista ja valittaa sairastuessaan. Se olisi erittäin harmillista.

--

Yskänlääkekuuri loppui, Lilian yskii edelleen. Köh köh, se sanoo pari kertaa ratsastuksen alussa.

Ensin oli selkäkipu, nyt on flunssaa. Onneksi olen löytänyt jonkun ratsastamaan ponia paremmaksi (sellaisen olisin tarvinut ilman edellä mainittuja syitäkin). Pari kertaa takana vasta ja viimeksi totesin, että on uskomaton tunne tajuta, että olen oikeasti hankkinut jotain hienoa itselleni. Ratsastajakin kehui moneen otteeseen, on kuulemma kuin kone välillä - tahti on ja pysyy. Pitänee ottaa kamera mukaan seuraavalla kerralla.

Kun vielä pysyisi terveenä ja kestäisi.

--

Mitä otsassani lukee? Yhtäkkiä on yksi, jos toinenkin kimpussa enemmän tai vähemmän vakavissaan. Mukavaa ja viihdyttävään, mutta aavistuksen ihmetyttävää.

Kun vielä saisin sen, mitä haluan.

--

Puma (Olen nauranut viimeiset puoli tuntia.)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.