IRC-Galleria

serrano :n tuomio The Wrecking Queens'n keikasta Dynamossa: "Ei ne ihan turhia mujia ole." Aivan samaa mieltä.

Joku säälittävä idaritäti sanoi jäk ja sotki Rennon lattian!

--

Tampere tunkee kummasti taas kuvaan.

Hei, Ellu1984 + Bae Tampereella = hyvä yhdistelmä! Ennenkin todettu ja todettiin taas kerran. Hauskaa (ja kallista) oli taas alusta loppuun. Olisivatkohan muut jaksaneet mukana edes? Neljä baaria yhdessä illassa, viisi jos saa laskea mukaan ravintolavaunun junassa. Suunnitelmien ja aikataulun mukaan tiedossa olivat ainoastaan keikkapaikat Dog's Home (The Winyls) ja Yo-talo (Traffic Island + yllätys-Vartiainen). Ei kai se meidän vika ole, jos kukaan ei kerro koirankodin muuttaneen uusille sijoille ja illan jatkuvan pidemmälle kuin vähän yli puolenyön? Olihan sitä pakko keksiä jotain jatkotoimia. Jatkotoimia ei tarjottu ainakaan tamperelaisten suunnalta, vaikkakin Cabaret olikin saalistanut juhlakanssa myös erittäin vauhdikkaan tädin. Tytöt tykkäävät kiiltävistä lakerikengistä ja kauniista pojista, valkoiset miehet pelkäävät tappelua ja romanit vain hymyilevät tyttöjen jutuille.

Elämään palaaminen oli vaivalloista, mutta sauna ja ruoka auttoivat. Kohennetaan ulkopaikkakuntalaisia suhteita ja tehdään tilannepäivitystä. Kappas, uuden lehden kääntäminen elämässä tarkoittaa absinttia ja eksymistä itseltään. Kuinka yllättynyt olenkaan! Kun Tampereen automaatit toimivat ja keikat alkavat ajallaan, on tytöillä mahdollisuus missata pari ensimmäistä biisiä. Ei mitään, edellisen illan veto oli niin rautaa, että Dameltakin jaksoi kuunnella peräti Ponyyn asti. Hassut silmät solistilla. Arvatkaa päätepiste. No ei edes ollut Linnainmaa! Kotibaari tupakoimisoikeudella oli vain välietappi Ylöjärven paikallisen tapaan. Jalat veivät tunnissa takaisin sukulaisten luo tutimaan.

kebabravintolan työntekijä: "Syötkö matkalla?"
Ellu1984: "En mä mitään makkaraa tilannut. Mä haluan vaan mun unelmani."
Bae repää nauruun: "Maggara. Kielimuuri, kielimuuri."

Saldoa:
Yksi numero poistettu puhelimesta ja kirottu toistenkin kommunikaatiotaitoja.
Todettu stadin pojat fantastisiksi äärettömän monennen kerran.
Bae todettu Jassen puolesta samannäköiseksi kuin Suomen linnassa työskentelevä henkilö.
Hukutettu kaksi bändiä vilpittömiin kehuihin uskomattomista livemusiikin kokemuksista.
Jenni Vartiaisen keikoilla esiintyy joku muu kuin hän itse.
Turkulaisilla on elämät kuosissa.


Pakko päästä töihin. Ok, kyllä haen Tampereelta keskellä yötä Turkuun, selvä se.

--

On sitten sovittuna kolme lasta (siitä EI tule Anna-Karoliinaa) ja Mikaelin kirkko. Jos pojasta kasvaa homo, sitäkin rakastetaan.

Asiaa sivuten, liikaa hyvännäköisiä ihmisiä tuttavapiirissä tätänykyää.

--

jannie + Damien^^

--

Minäkään en näe mitään, mutta luottavaisin mielin lapsi kulkee perässäni. Meidän Morning Liana, niin fiksu.

Kaikki on koettava kantapään kautta. Varsa kiinni molemmin puolin, kottikärryt ja säikähdys. Arvaatteko? Hevoseläin paniikissa ja sätkimässä puolikumossa. Rauhoittuihan se, mutta mahdollisista henkisistä traumoista ei ole vielä varmuutta. Fyysisesti kunnossa: Amis, vajaat kuusi kuukautta, toimi Peetun, vajaat kaksikymmentä vuotta, vetoapuna ja henkisenä tukena lenkillä. Tittirittitii, joku sanoisi todennäköisesti tuollaisen olevan erittäin epäsopivaa ja stressaava toimintaa noin nuorelle. Siltäpä pieni lapsonen näyttikin tehdessään tuttavuuttaa vapaaehtoisesti niin kakaralauman kuin postilaatikkoarmeijan kanssa.

--

Toteutussuunnitelmaan aivan kohta, pian, justiinsa, melkein valmis.

--

Bae ja jannie getting drunk like Jack Sparrow. Arvausleikkiä taas. Mikä oli suosituin drinkkiaines? Ehdottomasti mielenkiintoisin tulos, joka ei sisältänyt illan suosikkijuomaa, maistui merivedeltä. Pahaa se ei ollut, mutta en usko saavuttavan suurta suosiota muissa piireissä. Luksusta tuo kaiutinominaisuus puhelimessa, vaikka taskulampun menettäminen olikin harmillinen takaisku.

--

"Älä sinä muiden katseista välitä.

Ne ei tiedä mitään, ne ei kuulu tähän tarinaan, joka harvoille luetaan.

Olet meistä vahvempi, kanssasi en pelkää."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.