IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä
meinasin perjantaina nauraa kuset housuihin ylex:n 'ilmasto on hot' - teemaillassa, mutta onnistuin joten kuten pidättelemään rakkoani. elektrohuumoribändi jessen rykäisy lavalla oli kaikessa totisuudessaan niin hulvaton, ettei keltaisen nesteen valuminen pitkin pillifarkkujen lahjetta ollut kaukana.

siis voi vitamiini mitä musiikkia! kaikkia 90-luvun hirvittävimpiä synasooloja ja sähkökitaran naurettavan ylenpalttista ulvontaa sisältänyt esitys sisälsi niin paljon kadun miehen testosteronia, että melkein maistoin sörnäisen inhan asfalttipölyn kielelläni. koko räjähtävän paketin kruunasi jätkien ulkoasu: amisviiksiä, kotka-printeillä koristeltuja farkkuliivejä, paskasia uffi-tennareita ja helvetin rumia aurinkolaseja. ihavitujees!

myös rubik oli hyvä. on hämäävää huomata, miten ipodilta tutut melodiat syntyy yhtä hienosti livenä, ihan siinä omien silmien edessä. taitavaa ja kokeellista, sortumatta kuitenkaan turhaan näppäilyyn. vautsi.

mutta se viime viikosta. nythän kalenteria zoomaillaan jo uuden, seitsemän päivän syklin alussa. tätä kirjoittaessa vuorokausi on vaihtunut tiistain puolelle, ja se tarkoittaa ettei mulla ole enää kuin viitisen yötä muuttolaatikoiden purkamiseen. ennen viikonlopun väsäämisiä lojun kuitenkin vielä nämä pari päivää muiden riesana, ja ensimmäisenä hampaitaan pääsee narskuttelemaan juho, jonka luona tätäkin näpytän. oon vissiin huomennakin täällä, mutta keskiviikoksi kannan kassini pulkkisen kampin luukkuun. se ei välttämättä ole mikään parannus, koska pulkkinen ei ole yhtä kova poika imuroimaan kuin juho. siellä siis joutuu nukkumaan villakoirien keskellä, vaikkei jäpällä virallisesti ole yhtäkään kotieläintä. hmm.

pulkkisesta puheen ollen, hengailtiin sen kanssa tossa aika nautittava maanantai. päätettiin ottaa uusi viikko vastaan rennoin elkein, ja sehän tapahtui parhaiten texmexiä syöden ja vähän bisseä urheilun ääressä ryystäen. arvottiin myös tuttuun tyyliin vaatekaupoissa ja mietittiin, onko maaliskuun vaihde liian aikainen ajankohta kevät-tennareiden ostoon (tultiin siihen tulokseen ettei ole, mutten silti viitsinyt vielä poistaa niitä viileitä converseja... hyllylle jäivät).

alkuviikon matkustamisiin ei nyt tarvitse hankkia seutulippua, kun voin kulkea paikasta toiseen neljän pyörän päällä itse rattia käännellen. kontillani on keskiviikkoon saakka meidän perheen auto, kun porukat + inna karkasi tänään tukholman risteilylle. näin ollen ajelin tänäänkin (ma) pitkin poikin katajanokkaa, keskustaa, ruoholahtea, lauttasaarta ja espoon peräkyliä. aurinko paistoi, radiosta raikui ylex:n iltapäivä ja focuksen konepelti kiilsi.

. . .

paska, kello onkin jo noin paljon. nyt on pakko käydä nukkumaan, etten menetä hermojani huomisaamun ruuhkissa matkalla duuniin. voi nimittäin olla vähän eri asia arpoa länsiväylän jonoissa kuin lahden lähiliittymissä.

ha, painan tyyttyä ja näytän käsimerkkejä ihan niinkuin sarjakuvissa! sillä siitä selviää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.