IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

urhee loppuTorstai 29.06.2006 22:48

en pistäny kotiuttamissuorituksia plörinäks vaik motivaatio on yhtä korkee ku sodan uhka. lihaskuntotestit meni kiitettävästi, samoin cooperista yli 3000m. keskiarvona sain komppanian parhaan tuloksen! vautsi hei.

kunnialla loppuun.

tj8. kirjotin sen armyn sandaaleihinkin. jekku! :D

oli kivaaTiistai 27.06.2006 13:54

olimme katjan kanssa talonvahteina (kisu -siis se kissa- söi älyttömästi... tai sit varikset, mene ja tiedä), perjantaina pienellä riskillä ajeltiin vanhalla koslalla aina himokselle asti jossa reetu hurmasi aivan täysin. ja joku lady domina piiskas mua pepulle egotripin keikan aikana! se oli pelottavaa vaikka vähän naurattikin. lauantaina oli vuorosssa isovanhempien timanttihääpäiväjuhlat. iso käsi heille, 60v yhdessä! tarjoamiset oli erinomaiset. ja sää, muttei se iso paarma (paikalla olleet tietävät mistä puhun). sunnuntaina ihmettelin portugali-hollanti -matsin agressiivisuutta mut onneksi me-naisten parisuhdetestistä tuli nuorelle parille hyvät pisteet. :D eilen kokeilin jennan rellua ja löysin siitä jopa pakin. \o/ ja pussailtua tuli taas ihan mahottomasti. voi että...

toisin kuin juhannuksena, ilma on nyt sateinen. vaan väliäkö hällä, armeijaa jäljellä 10 aamua!

:)

huh hellettä!Maanantai 19.06.2006 23:01

ihan älyttömän kuumat kelit ollu viime aikoina... ja tulee olee. mut mikäs siinä, rannalla on mukava paistatella päivää! viikonloppuna kävin katjan kanssa kolmella eri biitsillä: ahtialas kuunneltiin ylexin raportointia provinssista samalla ku maiskuteltiin jäätelöä, paimelassa otettii huikkaa jaffa lightista (ja tyttö sotki jalkansa santaan) ja vääksyssä ihmeteltii et kuin matala se ranta voi olla.

pari yötä ois vielä ni pääsis taas takas kotio, juhannuksen viettoon.

sen jälkeen intist ei oo paljoo mitäää jäljellä.

ja on aikaa kaikelle.

<3

erilainen viikkoKeskiviikko 07.06.2006 22:41

eilen lomille, tänää takasin. oli lahen amk:n pääsykoe, liiketalouden linjalle. vähän aamulla jännitti, mutta loppupelissä se meni kai ihan hyvin. siis kai. eli en tiedä. saas nähdä nyt.

parasta oli kuitenki se että pääs vähän irti intistä ennen huomenna alkavaa loppusotaa. kävin eilen saunassa ja tänää pelilin palloa. ostelin myös katjan ja annin kanssa vähän (tai no ei nyt niin vähääkään) evästä leirille, semmonen reilu muovikassillinen.

voivoi kun tulee neiti k:ta taas ikävä. TAAS. noh, viimenen gines, onneks armeija loppuu kohta. ei millään jaksais enää... argh.

täytyy toivoo et akku kestää ees jotenkin leirillä. ja toivottavasti ei satais!

noniin, nyt viikoksi metsään. pitäkää te muut hubaa sillä aikaa.

mmmorjensta.

jag har en kaamee kapula!Maanantai 05.06.2006 23:29

mamma! jag vill ha en ny kapula!

nu har jag KAAMEE...

vilken synd. :'(

ps. onnea uusille ylioppilaille! huraa!x3

näin btwKeskiviikko 31.05.2006 23:01

tykkään kuunnella jonku masua ku vesi menee siel! <3

khihi. ^^

hmpfh!Keskiviikko 31.05.2006 18:23

eilen piti olla lepposa partiotaitokisa.

olihan se, jos 30km päivä,- ja 10 kilsan yösuunnistuksen sekä paukkuvien nivusien&rakkoisten jalkojen käsittää lepposaks. paska keikka mut tulipaha tehtyä. :/

olin muute viime pe kattoo lordia livenä! siel oli muitaki ku minä. joo-o, aika paljonki. ja muutenki viiknoloppu ja lomat ylipäänsä oli bra ( varsinki ne uunibanaanisuklaaherkut, vai mitä tyttö?! ;D )

tsellasta.

ps.antit on tyhmiä. >:(

ö miracle!Keskiviikko 24.05.2006 23:23

tuun muistamaan suomen euroviisuvoiton päivänä, jolloin katsoin finaalia rupisesta matkatöllöstä vihollisuhan alla, rynkky kädessä ja sirpaleliivi päällä..keskellä metsää.

hard rock hallelujah!

10 yötäMaanantai 15.05.2006 22:36

gines! eiiih! en jaksa olla täällä niin kauaa.... vast ens torstaina pääsee kotiin. sitä ennen pitäis läpikäydä maailman -ttumaisin leiri.

ja voi itku. viime lomilla oli itkua ja laskutki jäi maksamatta... ei näin.

ikävä ja surku. :'(

jaiks. mua tarkkaillaan.Keskiviikko 10.05.2006 23:23

parasta käyttäytyä ihmisiks...

ps. iteki oon haukkana ja kyttään silmä kovana!
Yksityisyys