IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

27.-31.12. LapissaSunnuntai 30.12.2007 00:42

Terveisiä Sallasta!

Hirmu pimiää ja vähä kylymääki, mutta hauskaa onpi olluna!

Poroja ennoo nähny mutta Pukin mökin huomasin Napapiirillä. Heh.

Revontulien tuiskeesta,

cheers.

hetkinen!Tiistai 25.12.2007 22:19

yrittävätkö katri helena ja jari sillanpää pilata joulun?

kyllä yrittävät. ei saatana. nyt televisio kiinni!

HOU HOU HOU!Tiistai 25.12.2007 03:54

lahjapaperit on revitty riekaleiksi ja possua pilkottu niin että yököttää. olin vissiinkin ollut kiltti poika, kun paketeista paljastui risujen sijaan kaikkea kivaa. sain 500 gigasen ulkoisen kovalevyn, ja muuta semmosta - mitä ne tontut nyt yleensäkin korvatunturilla nikkaroi.

omat pukin hommat meni myös hyvin. puku oli niin vakuuttava etten meinannut tunnistaa itseäni peilistä, ja kun kaasuttelin lahjanjakopaikalle, onnistuin yllättämään koiraansa kävelyttäneen vanhahkon, täysin tuntemattoman naishenkilön.
hiljensin rouvan kohdalla merkittävästi vauhtia, avasin ikkunan ja toivottelin säikähtäneen näköiselle mummelille hyvät joulut. iloista joulutervehdystäni ryyditti taustalla kovaa soinut opeth, jonka biisissä sattui juuri sopivasti sillä hetkellä jyrisemään armoton tuplabasari. owned!
perillä laulatutin tipetipetiptapit ja joulupuuonrakennetut. tunnelmaa yritin kohottaa tamppaamalla tahdissa jalkaa ja keppiä vasten lattiaa, mutta se ei tainnut onnistua koska joona 2v. ei enää sen jälkeen uskaltautunut ollenkaan pukin syliin. höh!

. . .

wallander loppui äsken. kesäisen etelä-skoonen maisemat eivät oikein sopineet joulutunnelmaan, mutta eipä tuo mitään. samanlaista juhannustahan toi keli tuolla ulkona on, lumesta ei tietoakaan.

nyt ei jaksa muuta kuin datailla vaan ja hakea välillä joulutorttuja kyytipojaksi. on se vaan mukavaa kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään.

joulurauhaa!

ps. siskot näyttivät kuulemma kuvassa rumilta (pah!), joten naamat on sensuroitu. silti, vasemmalta alkaen: tonttu torvelo, inna urvelo, emmi epatuu ja PUKKI!

minulla on tänään valkoinen partaMaanantai 24.12.2007 15:02

alright, man!

joulu.

menikö viime yö valvomisen puolelle? menihän se, tosin ei enää samasta syystä kuin joskus pikku-pilttinä. silmät eivät siis pysyneet sepposen selällään joululahjojen ja/tai -pukin aiheuttaman jännityksen, vaan television takia.

me ollaan tässä vilin kanssa katseltu viime viikon aikana lähes joka ilta canal+:aa. ne on lähettäneet sieltä NHL:n lisäksi yllättävän hyvää ruotsalaista rikosviihdettä, wallanderia. eilenkin siis öisen omakotitalomme ainoa valonlähde oli televisiosta hohkanut murhatrileri. niin ja uunin valo, jossa paistui 7-kiloinen viipale possua.

yhdysvalloissa lapsoset saavat jännittää vielä huomiseen - siellähän pukki tukehtuu savupiippuun aaton ja päivän välisenä yönä. toisaalta amerikkalaisten tapa välttyä joulupukkipuvun ostamiselta on kätevä: punanutusta ei tarvitse huolehtia tuon taivaallista, vaan valkoparran voi kuitata käyneen yön aikana.

kolikon kääntöpuolena jenkit saavat kuitenkin tyytyä tylsempään jouluun. eihän se ole mistään kotoisin, että lahjat on jätetty joihinkin tyhmiin takan reunuksella roikkuviin sukkiin! ei, pitää olla oikeaa verta ja lihaa sisältävä pukki ja perkeleenmoinen kontti selässä. sitäpaitsi valkoparran leikkiminen voi olla ihan hauskaakin, ja tuohan se kuuden maissa alkava nurkista kuuluva ripinä ja rapina oman höysteensä aaton viettoon.

loppujen lopuksi ei ole edes väliä, millainen pukki on, kunhan vaan on. eli siis vaikka mystinen joulumies ei noudattaisi sitä ihan perinteisintä valtava vatsa ja vanha naama -linjaa, niin onhan se kuitenkin parempi kuin ei mitään? vaikka tällainen nuorempi kaveri tulisi jakamaan lahjoja? onhan?

voi perse.

niin ja hyvää joulua vaan kaikille! :S

TORVEN JOULUDISCO feat. RISTOLauantai 22.12.2007 21:27

oli aika jäätävä dice... vieläkin puhalluttaa. :S

waste of f*cking timeTorstai 20.12.2007 15:06


Listaa alle niiden ihmisen nimet, jotka ovat viimeksi kommentoineet oletuskuvaasi ja haasta sitten heidät tähän samaan, mutta ÄLÄ KATSO KYSYMYKSIÄ ETUKÄTEEN! Lopuksi vastaa kysymyksiin numeroiden perusteella.

1. henna
2. melanie
3. viivi
4. julia
5. hanna

Mistä tunnet nelosen?
- pari vuotta ollaan pölötelty ihan vaan täällä internetin syövereissä.

Tiedätkö kakkosen sukunimen?
- joo, kun se joskus lähetti mulle lapkon levyn niin kirjeessä näky neidin koko nimi! >:D

Koska olet viimeksi tavannut ykkösen?
- voivoi kun siitä on aikaa... ihan liikaa. ainakin pari viikkoa!

Onko kolmonen sinua vanhempi vai nuorempi?
- kolmisen vuotta nuorempi.

Missä vitonen asuu?
- jyväskylässä! toivottavasti ei kovin lähellä hipposta, koska JYP on ihan surkee.

Kirjoita lyhyt runo nelosesta?

ken' on kallion ilopilleri,
pallokentän vieressä asustava tyttönen?
aina yhtä tyylikäs - ei mikään hilleri
reipas ja iloinen, tietäähän sen:
hän ol' julia!

Oletko nähnyt ykkösen vanhempia?
- en vielä...

Oletko koskaan yöpynyt vitosen luona?
- en suinkaan.

Onko kakkonen koskaan yöpynyt sinun luonasi?
- eipäs olekaan.

Oletko seurustellut kolmosen kanssa?
- ei olla, paitsi torvessa tulee seurusteltua vähän kaikkien kanssa. heh.

Mikä on paras puoli vitosessa?
- osaa ottaa hienoja kuvia.

Miten ykkönen oli pukeutunut, kun ensimmäisen kerran tapasitte?
- äitinsä vanhaan, hienosti säilyneeseen ja vitun makeeseen nahkatakkiin, mustiin pillifarkkuihin ja samanvärisiin converseihin. päässään tyttö piti jonkinlaista lakkia, ja takin alta paljastui harmaa tunika.

Oletko koskaan itkenyt kakkosen nähden?
- en.

Kenet heistä tunnet parhaiten?
- varmaankin neiti nro. ykkösen.

Entäs huonoiten?
- ehkä vitosen.

Onko kakkonen sinulle tärkeä?
- tottakai meltsi on tärkeä, on on.

Oletko ollut ikinä 4 luona?
- en, mutta oon pelannut palloa siinä ihan naapurissa!

Mitä kolmonen tuo sinulle ekana mieleen?
- kauhiat naamat torvessa! nii, ja hienot hiukset.

Täytä lopuksi nämä:
1 : henna
mukava? no on!
iloinen? joo-o
kuunteleva? kyllä
ystävällinen? erittäin
oletko halannut? mm-m!
oletko ollu hänen luonaan? kohta menossa

2 : melanie
mukava? onhan hän
iloinen? useimmiten
kuunteleva? jep
ystävällinen? joo paitsi ruotsalaisille papoille
oletko halannut? en
oletko ollu hänen luonaan? ennn

3 : viivi
mukava? kyllä
iloinen? jees, paitsi joskus synkee hähä
kuunteleva? yeah
ystävällinen? on
oletko halannut? olen
oletko ollu hänen luonaan? just maanantaina, kävin syöpöttelemässä :S

4 : julia
mukava? nojuu
iloinen? on
kuunteleva? kyllä
ystävällinen? sitäkin
oletko halannut? en
oletko ollu hänen luonaan? eijei

5 : hanna
mukava? kyllä
iloinen? joo, välillä hieman haikee
kuunteleva? toden totta
ystävällinen? on
oletko halannut? en ole
oletko ollu hänen luonaan? en kun en tykkää JYPistä! :/


-LOPPU-

kiitos kun luit tämänkin ja tuhlasit aikaasi. höh!

ainiiKeskiviikko 19.12.2007 19:12

karkkilakko kusi alkuunsa.

:S

h&m +/-Maanantai 17.12.2007 00:33

miinukset:

- ei perkele niitä teinejä, jotka hyökkää heti koulun jälkeen sovituskoppiin kokeilemaan miljoonaa vaatetta ja jotka ei kuitenkaan osta mitään. on kiva kuunnella siinä vieressä vaatteita hälyttämässä niiden juttuja, kun arvon pissikset mukakokeilee kuteita ja jauhaa samalla paskaa salkkareista, viereisen pulpetin ihku-iirosta ja yleisestä vitutuksesta.
kun sellainen teinilauma ravaa kauppaan sisään, arvaa jo että siivoamista on tiedossa. siis ei jumalauta.

- jos kuulen vielä yhdenkin anna abreun, jlo:n tai sean kingstonin biisin, niin revin perseeni ja syötän ne ceedeet edellämainituille teinihoroille.

- hello kitty -tuotteet. kuka urpo (sori vaan, haha!) oikeasti ostaa niitä? voi jeskamandeeri.

- hei sinä kiva setä/täti joka tykkäät hypistellä jok'ikistä näkemääsi vaatekappaletta! tiedoksesi vain, että myymälässämme pätevät tarkkaan määrätyt esillepanosäädökset, ja joka kerta kun kaltaisesi mulkvisti turhanpäiten sotkee kaikki pinot vituilleen, joutuu iloinen myyjämme siivoamaan jälkesi.
mutta mitäpäs tuosta, eihän meillä henkilökunnalla ole mikään kiirus tai yleensäkään mitään parempaakaan tekemistä kuin järjestellä osastoja. niin että tervetuloa toki uudelleenkin!

- eläköön itänaapurit! ryssällä on lupa saada ostoksistaan aletta, mikäli veli venäläinen ehdoin tahdoin tahtoo ostoksensa pakattavan tax free -muotoon.
mikäpäs siinä, mutta silloin täytyy printata erikseen TX-kuitit (kestää vitusti) ja kaikki ostokset on myös pakattava erikseen sinettimuotoon (kestää iii-han vitun kauan).
takananne jo ennestään ärsyyntynyt jono sekä kasvaa että käy yhä vain kuumempana, mutta se on ihan ok. kyllähän se aina lämmittää mieltä, kun putinin pojat säästää pari ruplaa.

plussat:

- kaikki muu.___________

älkää siis toki käsittäkö väärin, tykkään työstäni todella paljon. 8)

yllätys äidille!Lauantai 15.12.2007 22:50

viikkojen salaiset suunnitelmat ja kyräilyt armaan äitimuorin pään menoksi toteutuivat tänään. äippä saapui kotiin tampereen ostosreissultaan siinä uskossa, että pääsisi rauhassa keittelemään
kahvia, vetämään villasukat jalkaansa ja ihmettelemään saksalaisia rikossarjoja sohvan nurkassa.

kävi kuitenkin jotain ihan muuta, sillä kun pöllämystynyt mutsi asteli kynttilöityyn olohuoneeseen, laaja lähipiiri ryhtyi hoilaamaan paljononneavaata. yllättävän vastaanoton sekä ehkä myös laulannan jälkeen oli vuorossa meidän neljän lapsen vääntämä ruhtinaallinen illallinen. pääruokaa edelsi oikeaoppisesti alkusalaatti, ja syömingit päättyivät aperatiivien kautta viiden kakun jälkiruokaan.

oli ilo nähdä äidin ilosta vääristämät kasvot. yleensä hyysäämispuoli menee toisin päin, joten viiskymppinen ulla on juhlansa täysin ansainnut. : )

tässä on ruokien lisäksi ollut myös juomapuoli kunnossa. tätäkin kirjoitan 'lievässä' nousussa, joten... hmm. saas nädä mitä illasta tulee. :S

RAIRAIRAI JA HÖLKYN KÖLKYN! 50VEE, VITUN JEE....!!!

:D

ivana helsinki vs. iivana sallaPerjantai 14.12.2007 02:18

tänään helsingissä tulin kurkanneeksi paola suhosen ompelimon näyteikkunasta. seinällä möllötti valkoinen kauriin pää. sellainen suuri ja hieno.

tällä hetkellä mua tosin kiinnostaa poron päät enemmän. mutta niitä päitä ei sitten saa laittaa minnekään seinälle koristeeksi, niinkuin paola tekee. ei, porojen pitää saada treenata rauhassa tuntureilla 24. päivää varten.

silloin petterit ja iivanat jolkottaa sarvet ojossa katolta toiselle, ja kaikilla on hyvä mieli.

kulkuset, kulkuset, kilvan helkkäilee.
Yksityisyys