IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

mitää en oo ottanuKeskiviikko 30.04.2008 23:58

kaarle kustaa soitti äsken.

ruotsista tullut kaukopuhelu meni suunnilleen näin:

KK: "hejjj! här är karle hej. jag just läste om din succéss! är det eetu ja ja!?!"

EA: "jåå det är eetu jåå *kunnon suomalainen känninen röyhtäys*

KK: "nå åhhåh! grattis grattis åjåijåiiii.... hmm är du single eller..."

EA: "mitäää vittua nohnoh vitun hurri koitas ny pysyä kruunussas!"

-LOPPU-

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.04.2008 16:47

tieto mun uudesta jetman-ennätyksestä on kantautunut queen elisabethin korviin. se soitteli äsken ja pyysi onnittelujen lomassa käymään jossain vaiheessa buckinhamin palatsissa. ellun puheesta on vähän vaikea saada selvää, kun se on niin vanha ja raihnainen, mutta jotain se hölisi ritariksi lyömisestä...

hmm.

MITÄÄÄ VITTTUUUUUUUUUAAAAKeskiviikko 30.04.2008 14:40

siis ei jumalauta!

vaan minuutteja äskeisen maanjäristys-ennätyksen jälkeen näpytin heti perään kerrassaan VALLANKUMOUKSELLISET LUKEMAT.

jos järjetön 2365 pojoa järisytti ihmiskuntaa, tää uus överi-ennätys pompottaa kertaheitolla koko UNIVERSUMIA ja donkkaa sen sukkana koriin.

ladies & gent's, i'm proud to pronounce you..... THE VERY NEW SUPERCRAZY RECORD: 3538!!!

that's right!! voitte hieroa silmiänne vaikka miten pitkään mutta ällistyksenne ei siitä muuksi muutu!!!

. . .

tottelen tätä nykyä lisänimeä master. eikä mua sitten sovi tästälähin kuin teititellä.

USKOMATTOMAN HIENOJA JUTTUJAKeskiviikko 30.04.2008 14:22

ohhoh mikä vapun alotus!

päivästä on kovaa vauhtia muodostumassa ihan törkeen kova - jo ennen yhtäkään kulausta simaa.

nämligen:

- teemu selänne liittyy suomen mm-joukkueeseen!!! vittu jessssss!!!
- armas veljeni meni ostamaa GTA IV:n xbox 360:lle, u-u-u-u-u-u!!!!
- tein käsittämättömän hullun ennätystuloksen jetmanissa, 2365 pistettä!!!

varsinkin rakettireppuhemmon superlento on suorastaan uskomatonta. todennäkösempää on selvitä vapusta selvin päin kuin kellottaa jetmanissa yli 2000 pojon recordit. siis what! kyseessä on koko ihmiskuntaa ravisuttava suoritus, ja lienee vaan ajan kysymys, milloin mun sankariteosta uutisoidaan katin - ei, vaan vittu KARHUN kokoisin kirjaimin iltasanomien etusivulla.

ei olisi sekään mikään yllätys, jos pienlentokone ilmestyisi taivalle piirtämään savusta muodostuvan onnittelutekstin. serpentiini-juhlassa rypevän kansan päälle pilvien lomaan hahmottuisi valtava banderolli, joka kuuluis näin: "ONNEA EETU JA JETMAN: 2365!!!"

8)

MUISTAKAA LAPSOSET!Tiistai 29.04.2008 02:50

tällasta menoa sitte vappuna: http://www.youtube.com/watch?v=6zo1-XlazvY

[Ei aihetta]Maanantai 28.04.2008 22:00

hmm, ärtymys laski kummasti ku ostin minttudomino pehmiksen...

from heaven to hellMaanantai 28.04.2008 21:10

viikonloppu lahessa oli jees. lauantaista kirjottelinki jo, paitsi että menin illalla leffaan. kävi meinaan semmonen homma ettei juhon porukat jaksanu lähtee arpoo valkokankaan eteen, ja jottei jo ostetut liput olis menneet täysin hukkaa ni ilmottauduttii juhon kaa vapaaehtosiks. raina oli 'there will be blood' , ja sen nähtyäni leffan vois uudelleen ristiä nimellä 'there will be oscars'.

siivosin eilen yllätykseks veljeni huoneen, joka vaatekasoineen ja pölyvuorineen muistutti lähinnä taistelutannerta. imuroin ja pesin sen lattiat, järjestelin kamat, pyyhin pölyt ja viikkasin kuteet kaappiin. siinä oli päivän hyvä työ.

kristillisen kiltti sunnuntai jatku astetta rajumpana menona, ku mentii illalla pelaa kisiksee futista. meitä oli jotain neljä jäppää ja haastettii arabit pelaa. oli kyl iha vitun kovat väännöt, ne on taitavia ne tummahipiäiset.

nyt oon sitte taas stadissa käärimässä seteliä. toivoin äsken että joku olis tullu potkimaan mua munille. ei kiinnostais paskaakaa arpoo nyt duunissa, varsinkaa ku katoin keskiviikon työvuorolistaa joka ilmottaa mun huhkivan klo 17.30:een saakka! siis vappuaattona, mitävittua. FUCKING COCKSUCKERS!!!

muutenki tää pelleily on nii perseestä ku olla ja voi. vois melkeen lähtee takasi hennesille duunii, jollei toi stokka-keissi nyt natsaa. tää elektroniikkapaska on nii vitun tylsää ja paskaa et voi vitun vittu.

VITTU

äiskä-häiskä dataaaaLauantai 26.04.2008 19:11

äidin lihapullat on nii järjettömän hyviä et eihän näitä voi olla syömättä!!

*mumm...mumms-mumms...RÖYH!*

heh, samainen muori repi mut aamulla ylös sängystä kun se halusi lähteä kaupungille ostamaa itelleen kannettavaa konetta. sillä pitää kuulemma olla läppäri, kun inna ja vili arpoo nii paljon tolla yläkerran myllyllä.

"eetu hei tää taitaa olla aika hyvä kone. nythän mä pääsen feisbuukkiin niin paljon kun vaan haluan!"

. . .

äiskä on tyytyväinen. se tarkottanee kunnon päiväkaffeja pullan kera! 8)

tulin lahteePerjantai 25.04.2008 21:42

äiti on tyytyväinen kun poikansa käy välillä kääntymässä kotona. se kattoi mulle välittömästi kunnon kaffepöydän voileipineen ja leivoksineen - siitä huolimatta, että toin mukanani läjän pyykkiä enkä ollu ees ajanu viiksiä.

todellista äidin rakkautta!

baxterin pate ja keitä niitä nyt oliKeskiviikko 23.04.2008 14:06

olin eilen veikkausliigan ja palloliiton järjestämässä kauden avajaistilaisuudessa. kympistä viiteen kestäneet mediakemut oli hienossa hotellissa manskulla, ja tunsin itteni vähän urpoks avonaisessa ruutupaidassani ja punasessa lippiksessäni. onneks muutkin toimittajakundit on rentoa jengiä. ylen studioisäntänä tutuksi tullu suomisen tapsakin arpo siellä vaa aamusängessä ja löysissä farkuissa, haha.

eka vedettii safkaa ja juomaa palloliiton piikkii, jonka jälkee ite action oli valmis alkamaan. stagella kävi vuoron perää esittäytymässä kaikki liigajoukkueet valmentajineen ja kapteeneineen. perus diibadaaba haukotutti, mutta veikkauksen ja ite liigan toimitusjohtajien puheenvuorot oli onneks astetta mielenkiintosempia.

pojilla oli isot puheet ja tavotteet on hilattu taivaisiin. krakamiesten mukaan suomi tulee olemaan euroopan top10 -jalkapallomaiden joukossa vuoteen 2020 mennessä. siis mitä helvettiä. joku on nyt tainnu katella liikaa heroesia - sellanen ihme vaatis tosielämässä melkosia sankarivoimia.

urheilukanavan moottoriturpa tuomas virkkunen suositteli mulle vilpittömästi selostajan uraa.

"paitsi että välillä se on kyllä vähän perseestä, kun joutuu istumaa siellä helvetin ahtaassa pasilan kopissa ja kattomaan 22" telkkaa. koita siinä nyt sitte selostaa!"

kävin myös jututtamassa a-maajoukkueen päävalmentaja paul baxteria. kysäisin britiltä, että kai hän tietää lahden olevan suomen futiksen mekka. "oh sure", pate sano. "lahti is a one nice football town and growing great players. just like we have newcastle in england!"

joo, pate. en ihan lähtis vertaamaa hyppyrimäki-cityä legendaariseen 'castleen, mutta kiitos silti kauniista sanoista. kyllä ne tollasen ammattimiehen suusta kuultuna lämmitti nuoren freelancerin mieltä.
Yksityisyys