IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

baxterin pate ja keitä niitä nyt oliKeskiviikko 23.04.2008 14:06

olin eilen veikkausliigan ja palloliiton järjestämässä kauden avajaistilaisuudessa. kympistä viiteen kestäneet mediakemut oli hienossa hotellissa manskulla, ja tunsin itteni vähän urpoks avonaisessa ruutupaidassani ja punasessa lippiksessäni. onneks muutkin toimittajakundit on rentoa jengiä. ylen studioisäntänä tutuksi tullu suomisen tapsakin arpo siellä vaa aamusängessä ja löysissä farkuissa, haha.

eka vedettii safkaa ja juomaa palloliiton piikkii, jonka jälkee ite action oli valmis alkamaan. stagella kävi vuoron perää esittäytymässä kaikki liigajoukkueet valmentajineen ja kapteeneineen. perus diibadaaba haukotutti, mutta veikkauksen ja ite liigan toimitusjohtajien puheenvuorot oli onneks astetta mielenkiintosempia.

pojilla oli isot puheet ja tavotteet on hilattu taivaisiin. krakamiesten mukaan suomi tulee olemaan euroopan top10 -jalkapallomaiden joukossa vuoteen 2020 mennessä. siis mitä helvettiä. joku on nyt tainnu katella liikaa heroesia - sellanen ihme vaatis tosielämässä melkosia sankarivoimia.

urheilukanavan moottoriturpa tuomas virkkunen suositteli mulle vilpittömästi selostajan uraa.

"paitsi että välillä se on kyllä vähän perseestä, kun joutuu istumaa siellä helvetin ahtaassa pasilan kopissa ja kattomaan 22" telkkaa. koita siinä nyt sitte selostaa!"

kävin myös jututtamassa a-maajoukkueen päävalmentaja paul baxteria. kysäisin britiltä, että kai hän tietää lahden olevan suomen futiksen mekka. "oh sure", pate sano. "lahti is a one nice football town and growing great players. just like we have newcastle in england!"

joo, pate. en ihan lähtis vertaamaa hyppyrimäki-cityä legendaariseen 'castleen, mutta kiitos silti kauniista sanoista. kyllä ne tollasen ammattimiehen suusta kuultuna lämmitti nuoren freelancerin mieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.