IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

will there be game 7?Keskiviikko 04.06.2008 17:20

KOHTA TULEE NHL-LÄPPÄÄ!

but first, pari notificationsia sitte viime merkinnän:

. . .

siskon ylppärit meni jäätävän hyvin. keli osu kohalleen ku mannen mora poliisin kylkee, tarjoilut pelas viimesen päälle, 80 juhlavierasta oli ku kotonaan ja - mikä tärkeintä - mut ja vili vapautettii kahleista. ei tarvinnu enää raataa, vaan oli aika juhlan! ja mehä juhlittii....

partyjen jälkee lähin juuson kaa lahtee bailaa. eka arvottii kariksessa (LOLLOLOLOL) ihan vaa nostalgia mielessä. ja voi virta päälle sitä menoa! karirannan teinihelvetti oli näemmä vuosien saatossa muuttunu suorastaa saatanalliseks pätsiks: japanihörhöt itki meikit silmillä, emopojat rypi omassa yrjössään pitkin nurmikoita, orimattilan amikset tappeli naamat auki ja arabit pisti suomipoikia nippuun muuten vaan. ei tarvi olla mikää keisari arvatakseen, et tän kaiken nähtyämme jatkettii sieltä matkaa aika nopeesti eteenpäin.

seuraavaks arvottii rockiin, jossa ilokseni törmäsin vanhaan duunikaverii hennesiltä. sitte kontattii onnelan jonoo, jossa 40min venailu vihdoin palkittii syntisen discopallon alla. kanye west raikas, neonvalot tykitti silmii ja meikä oli liekeissä.... erittäin onnistunu lauantai.

sunnuntaina puuskutin aurinkolasit päässä takasi kotii. meille oli once again kokoontunu sukua. tällä kertaa vedettii rääppiäis-kakkuja ja ne jotka pysty, otti keittoo. mä en pystyny.

joka vuos kesäkuun ekana sunnuntaina sadat mopot huristelee vesijärven ympäri. en tiedä miten pitkää se on järjestetty, mut meillä on nyt suvun kanssa muodostunu jonkinlaiseks perinteeks seurata näitä ajoja. tämä siks, että moporeitti kulkee pitkin paimelan rantatietä ihan siitä kodin vierestä, joten tänäkin vuonna roudattii pöydät, tuolit ja naposteltavaa tienvartee ja tsekattii miten toinen toistaa huvittavammat tunturit mateli ohi. ja kaikille morjestettiin.

tän viikon oon ollu stadissa. nykysien hommien hiekka tiimalasissa alkaa valua olemattomiin, koska irtisanoin itteni eilen. loppuviikkoki on helppo, kun huominen on vapaa mediakoulun pääsykokeiden takia. perjantaina on vika duunipäivä tätä scheissea, vitujees.

. . .

ja sitte NHL-LÄPPÄÄ!!!

tilannehan on seuraava: detroit red wings vs. pittsburgh penguins. valtteri filppulan detroit johtaa jarkko ruudun (kuvassa) pittsburghia otteluvoitoin 3-2, ja stanley cupin voittamiseen vaaditaan neljä voittoa. finaalit on jännittävämmät ku koskaan.

oon valmis ryhtymään vaikka muslimiks ja kumartamaan sen 200 kertaa päivässä mekkaan päin, jos se vaan yhtään auttais sarjan venymistä seitsemänteen peliin. miettikää nyt!!! legendaarinen GAME SEVEN. finaalien tähänastinen käsikirjoitus on ollut kaikessa mahtavuudessaan niin hermojariipivä, että lordi stanleyn pytyn kohtalo ansaitsee arvoisensa päätöksen. ja se päätös on game seven.

silti, detroit yrittää varmasti päästä kaatelemaan kuohujuomaa jo ens yönä. edellismatsin tappiosta kyrsiintyneillä autokaupunkilaisilla tulee kuitenkin olemaa kaikkea muuta ku helppoa, sillä penguins on kotonaan paha vastus - varsinkin nyt, kun panokset on näin tähtitieteelliset.

en yllättyis, vaikka huomenaamulla avatessani ylen teksti-tv:n sivulta 235 ruudussa komeilis detroitin voittolukemat. toisaalta kaukaa ei hae sekään, että höyryjunan lailla hurmoksellisen kotiyleisönsä edessä painava penguins punnertaisi sarjan tasoihin. mitä tahansa voi tapahtua.

huomiota jengeistä:

- jos penguinsin maalivahti marc-andre fleury jatkaa samaan malliin, ratkaisu siirtyy game 7:ään ja nuoresta kanukkivahdista leivotaan MVP (playoffien arvokkain pelaaja).

- jevgeni malkin alkaa vihdoin heräillä horroksesta. sid the kid (sidney crosby) ja marian hossa on jo valmiiks ilmiliekeissä.

- henrik zetterberg ja pavel datsjuk tekee ylivoimalla selvää jälkeä mistä tahansa jengistä. jos penguins hölmöilee ittensä jäähypenkille ja nää kundit pääsee jauhamaan yv:lle... adios, pens.

- en edelleenkään luota detroitin veskaan, chris osgoodiin. ihan kelpo perusvahti, mutta ei silti lähellekään samaa tasoa toisessa päässä kenttää seisovan fleuryn kanssa. 'ozzie' on kokenu, mutta myös vähän kankea ja vanhanaikainen. detroitin pakkeina en luottais liikaa maalivahtiinsa. hörrrps!

- niinku kovissa peleissä yleensä, ratkaisijaks saattaa nousta joku duunariketjun kaveri: detroitin bryan helmer, kirk maltby, dan cleary ja jiri hudler on aika tasoissa penguinsin jordan staalin, maxime talbotin, ruudun ja tyler kennedyn kanssa.

huhhuh, hullun jännä peli tulossa ens yönä. mitähän tapahtuu?

en meinaa pysyä housissani.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.