IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

óver le party dé la midésommarMaanantai 23.06.2008 00:26

hassua, ei tunnu yhtään sunnuntailta. kun on melkein koko pyhäpäivän duunissa, iskee maanantai-mentaliteetti kaikkeen tekemiseen. toisaalta buu, toisaalta jee: ainakin pääsee heti kiinni alkavan viikon rytmiin. heh.

juhannuksena oli hauskaa. ainoa asia, minkä päätin tän pyhän vihtajuhlan suhteen, oli se, etten viettäis sitä stadissa. enkä viettänyt. koska juhon porukat oli saanu hiljattain valmiiks ikuisuusprojektinsa (kesämökki saimaan rannalla) eikä ollu maisemissa, hiivittiin me pienellä köörillä niiden himaan. juhon äipän ja iskän lämmitellessä saunaa etelä-savossa, oli hollolassa käynnissä pizzan ja bissen täyteinen illanvietto, jalkapallolla ja nintendo wiillä höystettynä. oli rentooo!

fudiksesta puheen ollen, MITÄ HELVETTIÄ em-kisoissa oikein tapahtuu? ensin meni le bleus, sitte putos portugali. ja eilen, hirvittävän jännitysnäytelmän jälkeen, venäjä juotti hollannin oranssipaidoille kuravettä. vili oli lempparijoukkueensa hävittyä niin vihanen, ettei puhunu koko iltana enää mitään.

onkohan vuodesta tulossa joku itänaapurin riemumarssi? ensin lätkän maailmanmestaruus ja sitten euroviisujen suvereeni voitto. jos venäjä vielä jalkapallossakin selvittää seuraavan vastustajansa, on se jo em-finaalissa. vallankumous! ja samaan aikaan: jos turkki pieksee koneensa käynnistäneen saksan, nähtäisiin loppuottelussa vastakkain turkki ja venäjä! kebabia ja votkaa, siinä vasta varsinainen em-finaali...

nyt venailen italian ja espanjan matsin alkamista, ja itunesista puhaltelee ulos linkin parkin sävelet. niiden uusin lätty, minutes to midnight, on soinu aika tiuhaan sen jälkeen kun näin jätkät provinssissa. hmm, mielenkiintoista...

nonii, nyt voisin jatkaa näiden nuudelien imeskelyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.