IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

hauskaa k-kaupan kassallaTiistai 03.03.2009 19:39

kruununhaan yleensä harmaat ja happamat eläkeläiset sai tänään vähän väriä kylkeensä. käväsin äsken liisankadun k-kaupassa ostamassa tykötarpeita (eli lahen sinistä) mun ja pulkkisen hockey-iltaa varten, ja tulin samalla todistaneeksi pölhön papan asiointia kassalla.

äijän käppänä oli kaikin puolin siististi pukeutunut, mutta ehkä veijarimaisesta pappalätsästä olisi pitänyt osata päätellä, minkälaista löylyä ukolta oli pulpahtamassa suusta ulos.

kassan loppusumma näytti 20,40e. ukko arpoi seteleidensä kanssa jotain tyyliin: "tässä yksi iso raha! ja tuleekos näistä pienistä vielä se 40 senttiä? ai mutta senteistähän mulle tulikin mieleen...." papparainen naurahti. sitten se alkoi selittämään jotain ihan älytöntä vitsiä sille kassapojalle, samalla kun entisestään kasvanut jono venaili taustalla.

"tiedätkös mikä on pikkupojalla viisi senttiä, miehellä kymmenen senttiä ja oikein isolla miehellä se voi olla jopa 20 senttiä?"

kundi kassan takana kohotteli kulmakarvojaan eikä osannut oikein sanoa mitään. eikä ollut tarviskaan, sillä pappa kiirehti vitsinsä loppuun:

"ee-eei, se ei ole se mitä varmasti kuvittelet! hehheh. oikea vastaus onkin nimittäin pienin kolikko, jonka kukin viitsii maasta poimia! HAHHAHAHAHAHAAAAA!!!"

en voinut mitään sille, että mua alkoi naurattamaan. takana jonottanut tyttö hymyili vähän, mutta olin siinä kaupassa ainoa, joka millään tavalla noteerasi papparaisen vitsin. höh!

. . .

se rivouksista. nyt on aika kääntää kanava canal+:lle ja kaivaa huurteiset jääkaapista! panokset kasvaa kaukalossa, ja kotisohvilla viihdytään. it's hockey time!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.