IRC-Galleria

E-estebanos

E-estebanos

jäätävä kesä

viikinki seilaa -pistin sittenkiSunnuntai 21.01.2007 01:59

jos keskellä viikkoa ilmenee mahollisuus lähteä risteilylle, ni onhan se lähettävä – vaikka sitten alle vuorokauden varotusajalla. varsinki ku matkan hinta ei suinkaa ollu aiemmin luultu 5 euroa, vaan 3,30e!! ja eestaas... EITÄSKETÄÄ!

huhhuh torstaina oli lähtö ja siihen nähden porukkaa oli yllärin paljon. khyylkhyyl tosi hyvällä juhlamielellä kaikki... ruotsii ja suomee ja muunki kansalaista ja iha älytön soppa koossa yhellä pikku paatilla. haha! useinhan sitä laeevalla tuppaa tutustumaan uusiin mielenkiintosiin ihmisiin, ja niin kävi nytki. mieleen jäi eritoten Tatska Forssell joka iha naamoissa keräili itteään seiskakannen aulasta, sekä Ilu johon törmättii sattumalta ja jonka omatekemä maja hytin lattialla oli arkkitehtuurisesti vähintäänki vaikuttava rakennelma. olihan siellä sitte tietty muitakin, mut se menee hysshyss –osastolle. että äipälle terveisiä.
anywaysss, ekana iltana ei ollu kyllä nälkä. oltii varattu buffet ja emilio räjähti tms. pienimuotoisen rötväystuokion jälkeen sitä oltiin taas iha liekeissä ja hölkynkölkyn ja skrätsit päälle.

seuraavana päivänä stokiksessa pokkasimme stackars riina-neidin matkaan, joka oli tietysti elementissään. kierrettii tsiljoona kauppaa ja visa vinku tällee: ”vii wii VII.. pkmpkm pumm POKSS!” ohhoh.

mitäs sitä osti sit no eisiinketää osti sit puman laukun, leviksen pökät ja dasslerin liikkeestä paidan, plus gallerienin M&Q:sta lyle&scottin juppineuleen. jälkilähetyksenä siskosiukku lupasi hoitaa vielä yhet päheet kenkäset mutta katotaan nyt miten niiden kanssa käypi. olipa merkkiä tiskis taas niin olijuu.

tukholma oli tuulinen, mut tunnen lovee sitä kaupunkia kohtaa. ei olis ollu kiva lähtee paluumatkalle, mut sittenpä muistettii hytissä venaavat tax free –ostokset ja mieli parani välittömästi. lapikkaa toisen etee ja pikavauhtia etelähamnii, punasee paattii hörppyä joo!
ja hörppyä…sitähä riitti. tosin sitä ennen poikien piti snadisti lepuutella jalkojaan käpystelyn jäljiltä, mikä ilmenikin neljän tunnin vahinkopäikkäreinä. nomut eisiinmidist, jaksopaha illalla vatkata sitte senki eestä.

oli huvittavaa kattoa miten ihmiset valu tanssilattian päästä päätyyn haddawayn ’what is loven’ soidessa tuutista. alkoholia yksin ei käy syyttäminen, se paatti oikeesti keinu aivan älyttömästi. ihan levoton tyrskyyminen, tax freessäkin hlökunta elmukelmus kaikki pullot ettei lentelisi lattialle. OHHOH!

haha oliha taas reissu. voi pyhä pöläys sitä merenkäyntiä ja hölkyn kölkyn kilinkaleja! hähhä, kippistä vaan... käsittämätöntä puhaltelua molemmat aamut, parin tunnin yöunilla, silmät punasina ja vanhan virenderin maku suussa. eitäsmidist!

varsinki tänä aamuna oli aikas heikko happi kun piti reilun parin tunnin unien jälkee nousta kännissä ylös ja suihkun kautta kylmää stadii jossa marskin mäkisessä alko laskuhumala. silloin ei tuplajuusto oikeen napannu. junamatka hajotti. kaikenlisäks sen vituran veturin piti puuskutella mäntsälästä lahtee 50km/h. oli kuulemma joku tekninen häiriö. tais inter citylläki vaa olla darra.

kotona en viihtyny ku kaffekupillisen verran, sit kaasuttelin isku areenalle todistaa pelicansin rankkarivoittoa bluesista (tässä pieni kuitti espoolaisille tuttavuuksille, sanoinhan ettei lahesta pisteitä viedä… khähä). olin koko matsin ihan seis. siis ihan_vitu_seis. puolet pelistä tais jotenki mennä ohi, ja mun kohalla se on jo aika paljon se.
ei jävla.



mitäs sit seuraavaks?
...

täytyy täs nyt kuulostella seuraavaa mahollista risteilyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.